Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljava se

Don traži treću sreću i novi dom

Don
Foto: Privatni album
1/4
27.02.2017.
u 20:58

Mješanac staforda unatoč svim nedaćama ostao je nježan i poslušan, a još uvijek je zaigran kao štene. Ako mu želite pomoći, nazovite 095/88-74-654

Kad im je mamu pogazio auto, Don je zajedno s braćom i sestrama završio na ulici. Bili su još jako mali i preživjeli su samo zahvaljujući spasiteljici koja ih je sklonila od opasnosti.

Don je ubrzo pronašao sreću, odrastao je uz ljubav i brigu svoje udomiteljice. No, da je život nepredvidiv dokazuje i njegova priča. Njegova udomiteljica je umrla, a Don je postao nepoželjan. Našli su mu novi dom, ali ni u njemu nije dugo ostao jer njegov novi vlasnik je umro. Dona su pronašli kako ga čuva u hladnoj sobi. Bio je gladan i žedan, ležao je tako nekoliko dana. Završio je u azilu jer nitko se nije htio za njega brinuti, nitko mu nije htio otvoriti vrata svog doma. Ruku spasa pružili su mu volonteri, no Don je dobio tek privremeni smještaj.

Unatoč svim životnim nedaćama ostao je nježan i dobar. Obožava trčati za lopticama i igrati se s igračkama, a najviše od svega voli keksiće koje dobije za nagradu. U duši je još štene, iako ima jednu i pol godinu. Don je mješanac staforda, cijepljen je i čipiran. Prije odlaska u novi dom, bit će i kastriran. Traži treću sreću, čovjeka koji će ga povesti svojoj kući i kojem će biti vjeran do kraja života. Ostale informacije možete dobiti na 095/88-74-654.

 

Komentara 2

Avatar strazar
strazar
06:37 28.02.2017.

ja bi sve pse cipovao. Pa kad ih gazda izbaci jer mu vise nisu zanimljivi. Zveknuo bi mu ogromnu kaznu.

Avatar plejer_as
plejer_as
19:02 01.03.2017.

ili radit veće pseće kućice ili manje trosjede .... treba pod hitno nać neko rješenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije