Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan uoči badnjaka

U Booksi vas uz knjige čekaju brojna iznenađenja

Booksa
Foto: Privatni album
1/5
22.12.2014.
u 20:38

Udruga Futura daj šapu i Booksa slave 10. rođendan i pomažu napuštenim životinjama

U utorak 23. prosinca zagrebačka udruga Futura daj šapu i Booksa proslavit će 10. obljetnicu postojanja.

Tim povodom organiziraju “Najjeftiniju knjigu u gradu”, četvrtu ove godine, koja će se od 17 do 22 sata održati u Martićevoj 14d. Kao i uvijek, bit će tu knjiga za sve uzraste i sve ukuse, a bilo koju knjigu moći ćete dobiti za donaciju od 10 kuna. No, u ovo blagdansko vrijeme bit će i puno iznenađenja, jer Booksa se pretvara u pravi bazar.

Uz majice, kalendare, drvene kutije za darove, nakit, kozmetiku bit će tu još svega. Pa tako i magneta, oslikanog creskog kamenja, slika s motivima životinja akademske slikarice Koraljke Polaček. A ako odlučite pomoći Booksinom ozvučenju, za donaciju od 10 kn i od Bookse ćete dobiti knjigu na dar.

Sva prikupljena sredstva udruga Futura daj šapu iskoristit će za hranu, lijekove i sve što je potrebno napuštenim životinjama koje su na njihovoj skrbi do udomljenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije