Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA U OBITELJI

Predrag Šarić: Sa sinom više ne pričam! Krivo je odabrao klub

Dario Šarić (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
10.12.2012.
u 13:39

– U jednom je trenutku i podigao glas na mene i tad sam mu rekao: "Odsad se sam brineš o karijeri". Otad razgovara samo s majkom – kaže Predrag

Dario Šarić konačno se skrasio u novom klubu Ciboni, no strasti oko najboljeg mladog europskog košarkaša i dalje se ne smiruju. Nezadovoljan je ponovno otac Predrag koji, iako ga je odlučio prepustiti u ruke menadžera i više se ne baviti sinovom karijerom, nije zadovoljan što se Dario odlučio za vukove.

– Cibona je nekad bila velik klub, ali danas to nije. Dužni su novac svima, nemaju trenera, momčad i gube po 30 razlike, a od Darija koji nije igrao mjesecima očekuju da ih spasi. Ovo je bila najlošija opcija za njega – kaže tata Šarić za 24sata.

Da se njega pitalo, išao bi u Split.

– To je klub s vizijom i trenerom, ali njegovi su menadžeri pod svaku cijenu željeli zaobići Split. Znam da se javilo bar deset klubova koji su bili spremni platiti odštetu i ostaviti ga godinu dana u Splitu. No Danko Drakulić i Robert Jablan redom su ih odbili – rekao je Predrag.

Nije bio na utakmici Cibone i Cedevite nego je Darijev debi gledao na televiziji. Sa sinom, naime, ne razgovara nakon što su se "pokoškali" oko Darijeve odluke.

– U jednom je trenutku i podigao glas na mene i tad sam mu rekao: "Odsad se sam brineš o karijeri". Od tada se čuje samo s majkom, mi više ne komuniciramo – kazao je Predrag.

Za Večernji list je objasnio:

– On misli da je prepametan, najpametniji. Htio je da se trakavica konačno završi i pri tome prenaglio a da roditelje nije ništa pitao.

>> Šarić debitirao, Cibona slavila, Tedeschi otišao ranije

Ključne riječi

Komentara 37

GO
Gost
17:52 10.12.2012.

Grozno!!!! liku je novac važniji od sina!!! dijete je biralo srcem, a ovaj ga se zbog love odriče preko novina????!!! mali bi već davno igrao da nije bilo njega.... SRAMI SE!!!!

MI
miholjčan
14:04 10.12.2012.

Nemožeš vjerovati zbog čega sve ljudi se svađaju i zbog čega su u stanju odbaciti vlastitu djecu. Umjesto da ga podržava u njegovu izbor , otac ga ucjenjuje sa svojom ljubavlju, pažnjom i pomoći.Jadno djete pored tako sebičnog oca.

AL
AlanFord
16:03 10.12.2012.

Za mene su moja djeca nešto najsvetije. I nema šanse da bih sinu okrenuo leđa. Zato što se ne slaže s mojim izborom ? Koliko vidim, mlad, perspektivan dečko, umjesto da mu otac pomogne i bude podrška on se prepucava s njim preko novina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije