Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERASOVIĆ ZBUNJEN

Radošević rekao da je ozlijeđen, a zaigrao je košarku u Beogradu

Leon Radošević
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
29.06.2015.
u 20:00

'Ne želim ništa prejudicirati dok se Leon ne pojavi 10. srpnja na okupljanju reprezentacije.'

Za hrvatskog izbornika Velimira Perasovića zacijelo je bilo zbunjujuće kada je vidio da na beogradskoj reviji menadžerske agencije BeoBasket igra i Leon Radošević.

Jer, taj je igrač Albe prije par tjedana priopćio Perasu da su mu zbog ozljede gležnja liječnici zabranili da igra košarku sve do 15. kolovoza.

- To se ne čini normalnim potezom, no ne želim ništa prejudicirati dok se Leon ne pojavi 10. srpnja na okupljanju reprezentacije i dok naša liječnička komisija ne ustanovi ozbiljnost njegove ozljede - kaže Perasović.

>> Čini se da nam najviše novoga mogu pružiti Šarić i Hezonja

Komentara 6

VA
vapor
21:07 29.06.2015.

Jednostavno, potjerat iz reprezentacije!

WL
WL
13:38 30.06.2015.

pa čim je radošević 😃 pravi qrvat 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije