Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN POPIS

Pliva Hrvatska i Vipnet prvi na popisu Top 5 Poslodavaca partnera

Poslodavac partner
Foto: Poslodavac partner
28.05.2015.
u 11:13

Na drugom mjestu su Microsoft Hrvatska i Coca-Cola HBC Hrvatska, dok je treće mjesto zauzela tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta

Pliva Hrvatska i Vipnet podijelili su prvo mjestu na popisu Top 5 Poslodavaca partnera, to jest kompanija koje su u 2014. godini najbolje upravljale svojim zaposlenicima. Na drugom mjestu su Microsoft Hrvatska i Coca-Cola HBC Hrvatska, dok je treće mjesto zauzela tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta.

Ove su tvrtke osvojile preko 98% bodova u procesu dodjele certifikata Poslodavac partner. To znači da strateški upravljaju zaposlenicima, imaju transparentan proces zapošljavanja, postavljaju jasne ciljeve, mjere radni učinak zaposlenika i nagrađuju ostvarenje rezultata, nude zaposlenicima mogućnost razvoja karijere, ulažu u razvoj zaposlenika i potiču dvosmjernu komunikaciju kroz različite kanale.

- Zadovoljstvo zaposlenika izuzetno nam je važno te nam je istraživanje zadovoljstva zaposlenika osnova na kojoj gradimo nove projekte - komentirala je Blagica Petrovac Šikić, viša direktorica Ljudskih potencijala Pliva Hrvatska.

- Ponosna sam jer je Vipnet i ove godine osvojio prvo mjesto. Usprkos jakoj konkurenciji i promjenama na tržištu koje od odjela za upravljanje ljudskim potencijalima zahtijevaju konstantnu prilagodbu poslovanju kompanije, ovo priznanje pokazuje da smo uspjeli održati najviše stručne standarde - rekla je Alis Kaznačić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima Vipneta.

>> Henkel po treći puta nositelj Certifikata Poslodavac Partner

>> Po broju žena u upravama Hrvatska sa 16.3% zaostaje 4% za EU prosjekom

Komentara 1

DJ
djure1
11:32 28.05.2015.

Prvo su bili "ljudski resursi" a sad su "ljudski potencijali" ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije