Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština HAZU

Sljedeće godine Akademiji 1,5 milijuna kuna manje iz proračuna

jasna omjece hazu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.12.2014.
u 17:12

Rebalansom državnog budžeta Akademija je ostala bez 783,91 kune

U 2014. u HAZU održano je 348 događanja, rečeno je na skupštini Akademije. Najposjećeniji su bili Dani otvorenih vrata sa 134 manifestacije na kojima je bilo više od 7000 posjetitelja. Ove su godine podaci iz Digitalne zbirke HAZU objavljeni u europskoj digitalnoj knjižnici Europeani.

Rebalansom državnog budžeta Akademija je ostala bez 783,91 kune. Sljedeće godine HAZU bi trebao raspolagati sa 66,272.500 kuna, od čega bi iz proračuna trebao dobiti 51 milijun kuna, što je za milijun i pol manje nego 2014. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije