Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalisti tportalove nagrade za roman godine

Milena Benini, Malkoč, Rajki, Prtenjača i Periš u finišu za 50.000 kuna

Zoran Malkoč
Goran Stanzl/ PIXSELL
02.10.2015.
u 11:26

Žiri tportalove nagrade za roman godine objavio je pet finalista

        Između 52 naslova žiri tportalove nagrade za roman godine izabrao je pet finalista. To su fantasy roman “Svećenici Mjeseca” Milene Benini, roman “Roki Raketa” Zorana Malkoča, tehnotriler “Mima i kvadratura duga” Želimira Periša, “Brdo” Ivice Prtenjače koji je lani pobjedio na VBZ-ovom natječaju za najbolji neobjavljeni roman i “Puteni nametnik” Igora Rajkija.

Pobjednik će biti objavljen 27. listopada u kinu Europa, a pripasti će mu 50.000 kuna. Finalisti će dobiti tablete iPad.

Do sada su tportalovu nagradu dobili Kristian Novak, Tahir Mujičić, Olja Savičević Ivančević, Drago Glamuzina, Dalibor Šimpraga, Ivica Đikić i Sibila Petlevski. Ove godine su u žiriju Kristian Novak, Jadranka Pintarić i Miroslav Mićanović.      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije