Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačke ljetne igre

Premijera Elementarnih čestica 20. srpnja

Michel Houellebecq
Foto: DPA/PIXSELL
01.07.2015.
u 12:52

Roman francuskog autora Michela Houellebecqa adaptirao je književnik Velimir Grgić, a redatelj je Ivica Buljan, ravnatelj Drame zagrebačkog HNK-a.

Na internetskoj stranici Dubrovačkih ljetnih igara konačno je objavljen datum premijere "Elementarnih čestica" Michela Houellebecqa koja će se održati 20. srpnja na tvrđavi Lovrjenac.

Roman francuskog autora adaptirao je književnik Velimir Grgić, a redatelj je Ivica Buljan, ravnatelj Drame zagrebačkog HNK-a.

U planu su četiri izvedbe ove predstave koju je Ministarstvo unutarnjih poslova ocijenilo događajem sa sigurnosnim rizikom i zbog koje je Dubrovačko-neretvanska županija prvi puta u povijesti odustala od sufinanciranja festivala.

>> Ivica Buljan: Krećemo u borbu s Houellebecqom naoružani znanjem

Komentara 4

Avatar Stelarij
Stelarij
22:42 03.07.2015.

Kome je u interesu provokativna, teška i mučna predstava u sklopu ljetnog festivala renesansnog Dubrovnika ? Osim šačici ekstremnih bezumnika predvođenih izvjesnom Mandom Gotovac, umjetničkog imena "Mani"? Ako je Evita umanjenica od Eva onda je Mani zapravo Manita!

IV
IvanXXIII.
12:02 05.07.2015.

Pa svakak nije Manitu, iako misli o sebi da jest. Valjali bi odmahnuti rukom i reći: ta mani je!

NE
Neba
23:12 01.07.2015.

pozdravlja vas Tunis

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije