Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Kerempuhu

Nušićevu “Gospođu ministarku” izvode stoti put

Borko Perić i Elizabeta Kukić u sceni iz predstave
Foto: Arhiva Kerempuh
06.11.2015.
u 11:22

Naslovnu ulogu tumači (nagrađivana) Elizabeta Kukić

Danas, s početkom u 20 sati, u Kerempuhu će se održat svečana, stota izvedba predstave “Gospođa ministarka” Branislava Nušića, u režiji Olivera Frljića. Od premijere u rujna 2012. godine predstavu je u matičnoj kući i na brojnim gostovanjima vidjelo više od 45 tisuća gledatelja.

Naslovnu ulogu tumači (nagrađivana) Elizabeta Kukić.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
pavo
17:22 06.11.2015.

Je li igrokaz preveden na hrvatski? // (srbski - predstava /// hrvatski - igrokaz, predočba, nazor )

DU
Deleted user
12:32 06.11.2015.

Odlicna predstava, preporucujem je drugarici vesnici......

OD
odisej22
02:20 08.11.2015.

Predstava vs.igrokaz.Oni koji se time bave i inače jezikom hrvatskim i srpskim ,naravno o lingvistici pojma nemaju.Ti bi neznalci jezik pretvorili u neku vrstu esperanta sa suženom širinom u leksici,bez nijansi. Predstavu izbaciti i normalno supruga me je igrokazala(predstavila) svojoj prijateljici.Narod koji ima ovakve idiote treba se bojati za svoju budućnost.Vidjet ćemo danas uvečer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije