Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar.hr

Još samo 10 dana za glasanje u prednominacijama za Nagradu publike!

Nagrada publike Teatar.hr
Teatar.hr
21.10.2014.
u 17:24

Glasanje je otvoreno za sve posjetitelje portala koji mogu predložiti do tri kandidata u svakoj od 10 kategorija

Još je samo 10 dana glasanja ostalo u prednominacijama za Teatar.hr  Nagradu publike, godišnje nagrade za postignuća u izvedbenim umjetnostima za predstave premijerno izvedene u razdoblju od 1. rujna 2013. do 31. kolovoza ove godine. U prvom krugu glasanja gledatelji predlažu nominacije u 10 kategorija: predstava godine, izvođač godine, izvođačica godine, redatelj/koreograf godine, najbolji novi tekst, nezavisno kazalište godine, festival godine, osoba godine, najprecjenjenina produkcija godine i skandal godine.

Prema pravilima, svaki posjetitelj portala Teatar.hr može predložiti do tri kandidata u svakoj od kategorija. Za sudjelovanje u prednominacijskom razdoblju glasači ne moraju biti registrirani korisnici portala nego svi posjetitelji. No, samo jednom. Sustav glasanja registira samo prvi unos prijedloga nominacija s jedne IP adrese bez obzira na broj unosa koji naknadno uslijede.

Nakon isteka prednominacijskog perioda na portalu Teatar.hr objavit će po pet najbolje rangiranih prijedloga iz svake kategorije čime postaju nominacije za daljnji krug izbora. U drugom i posljednjem krugu birat će se najbolji, a izbor traje do 20. studenog u 12 sati.  

Dodjela nagrada održat će se 21. studenog u Tvornici kulture čime će završiti uzbudljivi kazališni tjedan koji počinje 15. studenog manifestacijom Noć kazališta. U tom tjednu portal Teatar.hr proslavit će 15. rođendan.

Više informacija na http://nagrada.teatar.hr/

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije