Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video

Vjerujemo da se mnogi od vas ovako osjećaju: Božo Petrov - Just do it

Petrov
Foto: Telka.hr screenshot
11.12.2015.
u 20:00

Već tjednima traje politička trakavica oko odluke s kim će Most koalirati i mnogi ne mogu dočekati odluku Mosta.

Već tjednima traje politička trakavica oko odluke s kim će Most koalirati i mnogi ne mogu dočekati odluku Mosta. 

Evo kako se ekipa Telka.hr našalila na taj račun.   

>> Ulovi li četiri mostovca, Milanović ostaje premijer

>> Božo Petrov: Ne radite presing na nas, obit će vam se o glavu!

 

 

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
22:16 11.12.2015.

Predsjednica puše za vrat Milanoviću, ponestaje mu zraka, a lako može zapasti u cajtnot. Naime 22. prosinca istječe rok za formiranje sabora i ako se to ne dogodi tada Predsjednica može raspisati nove izbore i postaviti privremenu vladu, te tako Milanovića najvjerojatnije poslati u političku mirovinu. Budući da je shvatio da ne može prikupiti 76 potpisa za formiranje vlade, preostalo mu je pokušati prikupiti 76 ruku za izbor predsjednika sabora! To bi mu još i moglo poći za rukom jer preostali lutajući vlasnici zastupničkih mandata, skloni su prevrtanjima te bi mogli i prihvatiti lukav poziv Milanovića i pristati podići ruku za neki prijedlog za predsjednika sabora, jer to ih ne obvezuje za davanje potpore odnosno potpisa za mandatara nove vlade. Tada bi nastupio njihov igrač Leko koji bi žurno prije 22. prosinca sazvao nastavak prekinute sjednice neformiranog sabora na kojoj bi se predložio dogovoreni kandidat za predsjednika sabora a Milanović bi trijumfirao s potrebnih 76 ruku u zraku. Dakle formiranjem sabora Milanović bi automatski došao u prednost i za formiranje vlade, jer zbog neoudlučnosti zabludnjelog Mosta, dobio bi neograničeno vrijeme za svoje mutne makinacije i igrokaze. Ono što bi bilo za njega najvažnije, ostao bi i dalje na vlasti makar kao šef tehničke vlade ali bi onemogućio Predsjednicu da 23.prosinca raspiše nove izbore i privremeno bi je onemogućio da oformira privremenu vladu. Zašto privremeno, jer teoretski još bi postojala šansa za Domoljubnu koaliciju da privoli Most, koji je velikom većinom inače desno orjentiran, te uz još nekog lutajućeg zastupničkog mandata da prikupi 76 potpisa. Predsjedinca, poštujući Ustav mora čekati s davanjem mandata sve dok joj netko ne podastre na stol 76 potpisa. Tu rokova nema a dotle će lukava partija pokušati demontirati neodlučni, rasklimani, ruzinavi Most i uz samo njima znane zaplotarske igre uz raznovrsna potkupljivanja pridobiti dovoljan broj potpisa te natjerati Predsjednicu da opet proglasi nesposobnog Milanovića mandatarem za formiranje vlade. Možda ta vlada i ne bi dobila povjerenje odnosno potvrdu od sabora ali to bi bila dodatna priča. Problem je u tome što HDZ nema niti približno takve perfidne i prefrigane igrače koji bi mogli parirati komunističkoj dobro razrađenoj mašineriji. Uostalom da je HDZ na vrijeme kontrolirao SDP-ovu ključnu agenciju APIS IT imali bi zasigurno 70 mandata i sada bi mirno spavali. Ovako, em su pokradeni na izborima, em su nasanjkani u poslijeizbornom ciklusu ili bolje rečeno cirkusu! Na žalost i mi svi skupa s njima.

BA
bassland
20:52 11.12.2015.

Ne, sve je u redu. Moram priznati da baš uživam ta dva lika kako im nije svejedno i ne znaju šta bi pa šire smrad u vidu spinova i laži u vidu spreja zvanog 'nervozni žuti novinar' i očekuju da će pocrkat neprijatelji istinske džepokracije koju su isti zdušno njegovali svih ovih 25 godina. Oni su svojim ponašanjem doveli do ovoga i sad neka se snalaze. Ja baš uživam, eto, hvala na pitanju 😄

BL
Blizard
20:30 11.12.2015.

MOST je u isti lonac strpao sve oko sebe najnelogicnije da se lider oporbe stavlja u poziciju koliko je odgovoran za ovo stanje u državi ,nigdje nije zabilježen ovakav primjer smjene vlasti ,anti simpatije iz dana u dan rastu za MOST pa bilo šta i da uspiju ostace "talashika "!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije