Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Petrov je postao sasvim druga osoba poslije sastanka s predsjednicom'

Stipe Petrina
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
29.11.2015.
u 21:32

Naglasio je da je njegov dojam bio da je "barem pola saborskih zastupnika Mosta već 'bezecirano', odnosno kupljeno od strane HDZ-a".

- Zamjetno je promijenjeno ponašanje Petrova. On je postao sasvim druga osoba poslije sastanka s predsjednicom - kazao je večeras primoštenski načelnik Stipe Petrina, prenosi HRT

Kazao je da se osjećao "jako ponižen" kada je tijekom konzultacija o mandataru na Pantovčaku Kolinda Grabar-Kitarović pozvala Božu Petrova da razgovara s njom bez ostalih iz delegacije Mosta.

 - To je presedan u političkoj praksi Hrvatske - kazao je Petrina te dodao da misli da bi "u normalnim državama", takva "gesta predsjednice bi bila povod za ostavku", prenosi RTL. 

"Barem pola saborskih zastupnika Mosta je kupljeno od strane HDZ-a"

Petrina je ostao bez prava glasa na Nacionalnom vijeću Mosta nakon što, zajedno s još dvije zastupnice iz stranke Hrid, nije potpisao ulazak u klub zastupnika Mosta. 

- To mi je bilo smiješno. Nemamo pravo glasa? Pa pokažite nam temeljem kojeg akta, poslovnika, pravilnika ili nekog konkretnog papira. Toga nije bilo i nas troje smo otišli - objasnio je Petrina.

- Moj mandat je još mandat i mojih ostalih koalicijskih partnera i nikako ne može biti mandat Mosta - rekao je Petrina.

Naglasio je da je njegov dojam bio da je "barem pola saborskih zastupnika Mosta već 'bezecirano', odnosno kupljeno od strane HDZ-a".

>>Most poručio Petrini: Do četvrtka se očituj hoćeš li biti dio našeg kluba zastupnika

>>Petrov o odvojenom razgovoru s predsjednicom: I meni je to bilo neobično

>>Zastupnica objasnila zašto nije došla na sjednicu Nacionalnog vijeća Mosta

Komentara 143

OV
ovrhovršitelj
21:17 29.11.2015.

Petrina je pokazivanjem gole guzice turistima pokazao kakav je čovjek, teški balkanjeros kao i njegov pajdo zoki.....

Avatar abakus
abakus
21:24 29.11.2015.

Dakle, 19 - 4. MOST je ostao s 15 mandata. Ali otišle su 4 osobe koje su u njemu bile problematične i vjerujem da će MOST sada, bez njih, djelovati bolje i sigurnije nego s njima. S dva manjinska mandata HDZ ima još uvijek mogućnost sastaviti Vladu u kombinaciju 15 mandata MOST-a. Isto vrijedi i za SDP, stane li MOST uz njih. Sve opcije su i dalje otvorene, što znači da MOST sa svojih 15 mandata još uvijek drži političke ključeve Hrvatske. A to znači da su teme reformi i dalje na stolu. To je dobro i meni dovoljno.

BK
B Kosa
21:33 29.11.2015.

Stipe tebe cemo razmjeniti za mirka raskovica, poslati te pupovcu u sdss kada ti smeta domoljubna koakicija. Kako to samo ti buntovnik? Svima pravo a tebi sve smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije