Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članica stranke HRID

Petrijevčanin Vuksanović: 'Inzistirala sam na tome da Most razjasni pravila rada, no to je izostalo'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.11.2015.
u 10:27

Irena Petrijevčanin Vuksanović i njezina kolegica iz stranke Hrid Gordana Rusak te Stipe Petrina u subotu su ranije napustili sjednicu Mostova Nacionalnog vijeća, a u nedjelju se nitko od njih na sjednici u središnjici stranke nije pojavio

Članica stranke Hrid Irena Petrijevčanin Vuksanović, koja je u Sabor izabrana na listi Mosta u 1. izbornoj jedinici, objasnila je za Hinu razloge svog napuštanja sjednice Nacionalnog vijeća Mosta, rekavši kako od prvog sastanka inzistira na tome da Most razjasni pravila rada, no to je, ističe, izostalo.

– Od prvog sastanka nakon izbora inzistiram da se razjasne pravila rada, da se postigne dogovor oko toga što predlažemo, oko modela vlade i načina podrške koje Most prezentira medijima. To je izostalo. Za svaki model vlade koji se dosad predlagao kao i za neke odluke, saznala sam iz medija. Tražila sam da mi se objasni funkcija Nacionalnog vijeća Mosta jer sam njihovu ulogu uvidjela nakon što su već donijeli neke odluke. Žao mi je što je tako, ali nije u redu da za bitne odluke nisu znali svi zastupnici, donesene su među nekolicinom i to ne može nitko demantirati – kazala je Petrijevčanin Vuksanović.

Irena Petrijevčanin Vuksanović i njezina kolegica iz stranke Hrid Gordana Rusak te Stipe Petrina u subotu su ranije napustili sjednicu Mostova Nacionalnog vijeća, a u nedjelju se nitko od njih na sjednici u središnjici stranke nije pojavio. 

>> Nansi Tireli: Plaše me najave da se Most već odlučio za HDZ

Komentara 99

Avatar petrolio
petrolio
10:39 30.11.2015.

sve je jasno -skupa s prgometom prodala si se SDP-ju,...

DU
Deleted user
10:42 30.11.2015.

dvije doticne gospode ocigledno su kupljene od partije , a sad ovo provlacenje demagogije i objavljivanje pamfleta postaje neinteligentno.... ocigledno je da su se preracunale i da njihovi glasovi ili potpisi nece partiji donjeti nista .... kvrgomet i njegove dvije dame su pucanj u prazno,,,a uskoro ce Bozi na koljenima puzat,,,,

ZO
zoom
10:41 30.11.2015.

znači SDP-ovi igrači u MOST-u su: drago prgomet, irena petrijevčanin, stipe petrina i gordana rusak. opet nedovoljno da drug zoka dobije još 4 godine zatiranja HR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije