Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrg o konzultacijama:

'Milanović je imao nastup polupijanog čovjeka u birtiji oko ponoći kad kočnice popuste'

Branko Hrg
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/8
15.12.2015.
u 08:29

Robert Podolnjak iz Mosta kazao je da što prije treba definirati ime potencijalnog nestranačkog kandidata za premijera

Predsjednik HSS-a Branko Hrg u sinoćnjoj emisiji Otvoreno HRT-a kazao je da se predsjednik SDP-a i vođa koalicije Hrvatska raste Zoran Milanović jučer na konzultacijama kod predsjednice ponašao nepristojno. 

– Milanović je upadao predsjednici u riječ i imao je nastup polupijanog čovjeka u birtiji oko ponoći kad kočnice popuste – kazao je Hrg i dodao kao Milanović nije pokazao poštovanje prema njima, koji su sudjelovali u sastanku, a to se pogotovo odnosi na nepoštivanje institucije predsjednice. 

Robert Podolnjak iz Mosta je kazao da što prije treba definirati ime potencijalnog nestranačkog kandidata za premijera, a o imenima će se, bez uključivanja javnosti, razgovarati s Domoljubnom koalicijom, koja je jučer načelno prihvatila tu Mostovu ideju, dok ju je SDP odbio.  –  Ako bismo došli do zajednički prihvatljive osobe, još uvijek koalicija Hrvatska raste ima priliku da se očituje, vrata im ne bi bila zatvorena – kazao je Podolnjak i dodao kako imena mogu predložiti obje koalicije. 

– Hrvatska raste izašla je na izbore istaknuvši Zorana Milanovića kao kandidata za premijera, a uostalom, on je dobio i najviše preferencijalnih glasova – kazao je SDP-ovac Peđa Grbin i time objasnio zašto inzistiraju da premijer bude stranačka osoba koja je dobila legitimitet na izborima.

>>Most s HDZ-om razgovara o premijeru

>>Karamarko: Pozitivno smo odgovorili na upit Mosta

>>Nakon odgovora HDZ-a i SDP-a, Most najavio sastanak svog Nacionalnog vijeća za 10.00 sati

Komentara 90

ZG
zgblabla
08:43 15.12.2015.

samo zbog "el bahatija" bilo bi mi drago da se hdz i most sljube

DU
Deleted user
08:52 15.12.2015.

Uličarsko ponašanje je uobičajeni Zokijev način. Kada se tome pridoda i vjerojatnost gubitka vlasti u potpunosti izgubi kontrolu. Zoki bi stvarno trebao, ne samo lekciju iz pristojnosti, već i savjetovanje s psihijatrom, može i Božom Petrovim, u svezi njegovih problema.

DU
Deleted user
08:40 15.12.2015.

Izgleda ipak je naša ministrica svojih poslova Pusić bila u pravu kad rekla da će se vlada formirati do kraja ovog tjedna,možda ne sa stranom koje ona prognozirla ali ima 50% uspjeha, ima šansu da dobija posao kod vidovitog Milana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije