Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA PONUDU

Petrov: Toplo se nadam da Milanovićeva ponuda vodi do zajedničke vlade i konsenzusa

Božo Petrov
Foto: Marko Prpić/Pixsell
27.11.2015.
u 13:58

Oni još uvijek nisu odgovorili na naša pitanja, a nas pozicije ne interesiraju, rekao je Petrov

Božo Petrov nije se htio izjasniti o prijedlogu Zorana Milanovića da prihvati mjesto predsjednika Sabora.

– Tu je odluka koju će donijeti Nacionalno vijeće Mosta i naši saborski zastupnici. O tome ćemo odlučivati u subotu i nedjelju – izjavio je Petrov.

Na pitanje koji je njegov stav o toj ideji, kaže da se ne želi izjašnjavati.

– Oni još uvijek nisu odgovorili na naša pitanja, a nas pozicije ne interesiraju. To smo im jasno rekli, a oni uporno pokušavaju razgovarati na isti način koji je funkcionirao posljednjih 20 godina. Mi na takav način ne funkcioniramo. Ako će netko izaći i reći "Mi nudimo mjesto", a Most traži reforme i konsenzus, onda očito ne pričamo istim jezikom – poručio je Petrov.

Na pitanje jesu li "oni" SDP i Milanović ili tu ubraja i drugu veliku opciju na čelu s HDZ-om i Karamarkom, kaže da s HDZ-om nije imao takvih kontakata.

– Ne stignem pročitati sve novine, ja sad ne mogu reći što su oni iz HDZ-a sve izjavljivali i objavljivali, ali ako su i oni na takav način komunicirali, onda mislim i na njih. Dolazile su različite informacije, ali ne od čelnih ljudi, nije bilo službeno ni javno – kaže Petrov.

Poručio je da Mostovci razgovaraju drugačijim jezikom u odnosu na ovaj kojim su se političari koristili posljednjih 20 godina.

– Očito, još uvijek razgovaramo različitim jezicima. Dok mi tražimo konsenzus u Vladi i provođenje reformi, drugi nam nude mjesta. Ali, ja se nadam da Milanovićev prijedlog može ići u onom smjeru koji mi cijelo vrijeme zastupamo, i toplo se nadam da će dovesti do zajedničke Vlade i konsenzusa. Ako je to samo radi nuđenja nekoga mjesta, mi tim jezikom ne govorimo – kaže Petrov.

>> Mijenjaju stavove: Most vrluda s idejama, od pola reformi sâm odustao

Komentara 327

TP
trias politica
14:08 27.11.2015.

Božo, ti si superioran Milanoviću u svakom pogledu. Pometi pod s njim i makni nam ga s očiju.

QW
qweqwe
14:04 27.11.2015.

Tako treba s bahatim!

DU
Deleted user
14:06 27.11.2015.

Bozo je 100 godina inteletualno iznad psihopate koji nikako da se pomiri sa cinjenicom da je dozivio debakl i poraz. Dok je bio na uzici americkog savjetnika jos se i nekako ponasao , cim je savjetnik bacio uzicu agresija, omalovazavanjee i bahatost. Milanovicu odskakutaj i spasi sdp-e i Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije