Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte i vi

Uključite se u online bela turnir jer najbolje igrače nagrađujemo

Uključite se u online bela turnir
Foto: Vecernji.hr
1/2
24.04.2014.
u 07:00

U turnir se mogu uključiti svi registrirani korisnici portala Vecernji.hr stariji od 18 godina. Novi turnir trajat će do 29. travnja u 17 sati.

– Na početku igrači nisu baš bili kvalitetni, ali što je turnir odmicao, to su bili sve bolji – kazao nam je pobjednik prvog online turnira Bele Večernjeg lista, Osječanin Stjepan Ćenan te dodao kako su na početku protivnici bili "strašni" te je bilo teško skupiti bodove.

Napomenuo je i da je otegotna okolnost u turniru bila i ta što je na početku dosta ljudi odustajalo. – No, sve u svemu, cijeli turnir bio je prilično zanimljiv. Malo frustrirajući na početku, a poslije je sve bilo stvarno dobro – rekao nam je Ćenan koji je dodao da će i dalje igrati naše turnire u Beli.

Ako ste i vi ljubitelj kartaških igara i najviše volite kada s prijateljima ili članovima obitelji sjednete za stol i odigrate koju partiju belota, možete se i vi pridružiti našim online turnirima.

U turnir se mogu uključiti svi registrirani korisnici portala Vecernji.hr stariji od 18 godina. Novi turnir će trajati do 29. travnja (utorak) u 17 sati. Sljedeća dva turnira održavat će se u terminima od 8. do 13. svibnja i od 22. do 27. svibnja.

U turnir bele se uključite OVDJE.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije