Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRE

Deadmau5 se sluša i u Blizzardu - rijedak predmet posvećen poznatom DJ-u

deadmau5
Foto: Youtube
1/3
24.04.2014.
u 17:30

Čini se da je Blizzard Entertainment odlučio zahvaliti Deadmau5-u na besplatnoj reklami te su nedavno u igru uveli legendarni predmet koji odaje počast baš njemu.

Poznati kanadski DJ i producent elektronske glazbe, Deadmau5, ne skriva svoju opčinjenost Blizzardovom igrom Diablo 3. Ne samo da je veliki obožavatelj te igre nego smo i prije nekog vremena mogli svjedočiti njegovom javnom pozivu na društvenoj mreži Twitter u kojem izaziva svog jednako poznatog kolegu, DJ Skrillexa, na dvoboj u PvP-u (player vs. player) baš u toj igri.

Čini se da je Blizzard Entertainment odlučio zahvaliti Deadmau5-u na besplatnoj reklami te su nedavno u igru uveli legendarni predmet koji odaje počast baš njemu.

Skoro svakom igraču legendarni predmeti su iznimno cijenjeni i dragocjeni jer iza njih obično stoje sati i sati, ako ne i mjeseci, truda i rada da bi se željeni predmet dobio. A neke posluži i puka sreća!  Halcyon’s ascent je jedan od tih predmeta. Nadodamo li činjenicu da je posvećen popularnom DJ-u, postao je jedan od najtraženijih predmeta u igri.

Halcyon’s ascent je predstavljen kao ogrlica s opisom Raise your weapon, raise your weapon…and it ’s over, asocijacija na Deadmau5-ov uradak nominiran za Grammyja, Raise your weapon. Ime Halcyon se odnosi na Deadmau5-ov alias Halcyon 441.  Mnogi igrači su ipak izrazili žaljenje što predmet nije došao u obliku kacige pa da bude vidljiv i ostalim igračima (ogrlica nije vidljiva na liku, možete ju vidjeti isključivo kada pregledavate opremu drugog igrača).

Što se same ogrlice tiče, osim vlastitog zadovoljstva što ste dobili neuhvatljivi predmet te divljenja drugih igrača, nećete previše profitirati. Iako ogrlica svakoj klasi daje drugačiji bonus, njezina je najveća prednost što njome možete natjerati neprijatelje u igri da nekontrolirano skaču (plešu) šest do osam sekundi. Iako ovaj predmet neće biti toliko koristan ako želite napredovati u igri, ipak je zanimljivo vidjeti da je Blizzard odlučio dizajnirati nešto daleko od uobičajenog.

Ako vam ne pođe za rukom sa ogrlicom, uvijek možete u svoju kolekciju dodati dostignuće Ghost n Stuff, naslov još jednog Deadmau5-ovog uratka, za koji se nećete morati toliko potruditi. Dovoljno je istražiti područja zadana u opisu dostignuća. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije