Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštar odgovor iz sdp-a

Milanović uzvratio Karamarku: Neka s novim autom dođe i na posao u Sabor

Milanović Karamarko
Foto: Pixsell
23.05.2015.
u 12:14

Zoran Milanović odgovorio je predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, čiji je sadržaj odmah pušten u medije i kojim je Karamarko zatražio sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem.

Zoran Milanović odgovorio je predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku, na pismo u kojem je šef oporbe zatražio sastanak s premijerom Zoranom Milanovićem.

- Ovih dana u medijima pratimo da gospodin Karamarko očito vozi novi Mercedes, pa neka s autom za koji smatra da ga ne dovodi u sukob interesa, napokon dođe i na posao u Hrvatski sabor. Hrvatske su institucije mjesto za razgovor u skladu s Ustavom i zakonima naše države, jer se tamo razgovori odvijaju i pred očima nacije, pa makar pričali i o Karamarkovoj glavnoj temi prolasku kroz dolinu suza ili o njegovom nedavno objavljenom antikomunističkom manifestu. Tema je više nego dovoljno za razgovor, posebice u Saboru. Ovih nas je dana upravo gospodin Karamarko podsjetio i na zaključke saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost i da je to državno tijelo ustvrdilo da je Tomislav Karamarko kao šef obavještajne agencije SOA nezakonito zapošljavao svoje kadrove i prezimenjake na jedan dan u obavještajnu agenciju, pa mimo javnog natječaja, u državnu upravu. Od gospodina Milanovića i dalje ostaje otvoren davno upućen poziv gospodinu Karamarku na javnu televizijsku debatu o svim ozbiljnim problemima o kojima želi razgovarati - poručuju iz SDP-a.

>>Karamarko Milanoviću napisao pismo i pozvao ga na razgovor

>>Tomislav Karamarko: Presudu protiv HDZ-a opet tempiraju uoči izbora

Komentara 443

DU
Deleted user
12:23 23.05.2015.

milanović je srećom prošlost,, čovjek koji dijeli hrvatsko društvo nije dostojan funkcije koja mu je čudom pala u ruke ,,,, da nije bilo njegova dalmatinca sanadera nikad nebi bio zaposlen u MVP i nikada nebi bio premijer

Avatar Bruno
Bruno
12:35 23.05.2015.

Dosadni su sa ovim privatnim autom ! Milanovic letio privatno drzavnim zrakoplovom na Krk , zrakoplov leti u Tursku po Vesnu Pusic da ne bi morala telefonirati , general Lovric privatno voza "zrakomlatom HVa Ivu Josipovica itd. Privatno i drzavno je velika razlika , drzavno placaju porezni obaveznici . Ja svoje privatno auto, a privatno je i od moje tvrtke, mogu posuditi kome hocu i kako hocu , a korumpirana perad neka kmeci kome hoce i koliko hoce .

77
777CRO
12:35 23.05.2015.

Sramota Hrvstske države i hrvatskog naroda . Ko je premijer i kako je moguće da hrvatski narod izabere tako nešto... Boze cuvaj Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije