Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Životna priča Branka Roglića

naslovnica
Foto: VL
1/2
22.01.2017.
u 00:05

Vlasnik tvrtke Orbico koja ima 5000 zaposlenih velikij je ljubitelj umjetnosti, a u utorak će u Zagrebu izložiti dio svoje bogate umjetničke kolekcije

Branko Roglić, poznati hrvatski poduzetnik čija je tvrtka Orbico danas najveći distributer u Europi, posluje na 19 tržišta, zapošljava 5000 ljudi i ove godine planira ostvariti prihod od 2 milijarde eura, poznat je i kao mecena hrvatske umjetnosti.

Osoba je koju odlikuje skromnost i koja i u svojoj 73. godini vjeruje kako Hrvatska može napredovati i razvijati se ako svi promijenimo način razmišljanja i udahnemo više poduzetničkog duha, a eliminiramo negativne ostatke socijalizma koje su i dalje sveprisutni u hrvatskoj ekonomiji, politici, društvu, a na žalost i u mentalitetu.

>>Cijelu priču pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

>>U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Mladi dani: Stepinac bacao kuglu dalje od vršnjaka, njegova zaručnica nikad se nije udavala

>>Trumpovi prvi potezi: Nestao plan o klimi, vraća se nafta

>>Povrće se smrznulo, cijene i 150 % više

>>CIA-ini dokumenti: Milošević je znao da neće moći sačuvati Krajinu

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 4

MI
misho32
22:16 21.01.2017.

objavljujete plačene oglase kao članke . što taj proizvodi i koje to hrvatske proizvode izvozi u EU . Zašto ga to ne pitate i pitajte ga je li je Most njegov i Mesićev projekt.

KR
kresimirn
04:55 22.01.2017.

sve nase poduzetnike treba sud ispitati, i pitati dokaz materijalni, od kud pare ?

RU
Rudolf1996
10:33 22.01.2017.

Bez komentara: ......Marko Roglić, šef splitske Udbe šezdesetih godina, a potom i direktor hotelskog poduzeća "Union Dalmacija" i INA-toursa..... Udbaš Marko Roglić je stric lionsovcu Branku Rogliću i ujak rotarijancu Juroslavu Buljubašiću. Sva trojica porijeklom su iz dvaju mjesta omiškee Zagore: Župe i Zagvozda. Osim porijekla i srodstva ujedinjuje ih i pojam "udbomasonerije": Marko Roglić ("udbo"), a Branko Roglić i Juroslav Buljubašić ("masonoidi", rotarijanci i lionsovci).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije