Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće do kraja tjedna

Pripremite se, sutra temperature i do 30 stupnjeva!

vrućina
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
04.05.2015.
u 07:55

Sutra nas očekuje još toplije vrijeme s dnevnim "maksimalcem" u unutrašnjosti od 27 do čak 30 stupnjeva Celzijevih

Ovaj tjedan moći ćemo uživati u svibanjskom "mini ljetu" s temperaturama koje će već sutra doseći 30 stupnjeva Celzijevih, piše portal Vrijeme.net.

Za danas meteorolozi u unutrašnjosti najavljuju djelomice sunčano vrijeme s promjenjivom naoblakom, dok će više oblaka biti u prvom dijelu dana, kada u gorju može padati i kiša. Na Jadranu će prevladavati sunčano s malom i umjerenom naoblakom, a više oblaka će u prvom dijelu dana biti u Istri i na Kvarneru. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 12 do 15, a na Jadranu od 13 do 17 stupnjeva Celzijevih. Najviša dnevna temperatura bit će od 22 do 26 stupnjeva.

U srijedu vruće s pljuskovima i grmljavinom

Sutra nas očekuje još toplije vrijeme s dnevnim "maksimalcem" u unutrašnjosti od 27 do čak 30 stupnjeva Celzijevih, dok će na Jadranu najviša temperatura biti od 23 do 27 stupnjeva. Jutarnja temperatura će se u unutrašnjosti kretati od 13 do 17 stupnjeva, a na Jadranu od 14 do 19 stupnjeva Celzijevih. Vrijeme u cijeloj zemlji bit će djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom.

"Mini ljeto", ali s mogućim pljuskovima s grmljavinom nastavit će se i u srijedu kada će u unutrašnjosti maksimalna temperatura dosezati od 27 stupnjeva na zagrebačkom i varaždinskom području do 29 stupnjeva u Slavoniji. Na moru se za srijedu najavljuje oblačno vrijeme, ali bez kiše, i maksimalne temperature od 23 stupnjeva, u Istri i Kvarneru, 25 stupnjeva na zadarskom, šibenskom području, a stupanj više na splitskom i dubrovačkom području.

U četvrtak slijedi "zahlađenje" u unutrašnjosti gdje će, uz oblačno vrijeme bez kiše, maksimalna temperatura iznositi od 19 do 20 stupnjeva, dok će se na moru uživati u lijepom vremenu i "maksimalcima" od 22 stupnja na sjeveru, do 27 stupnjeva na splitskom području. Slične temperature, uz oblačno vrijeme, ali bez kiše, zadržat će se do kraja tjedna i za vikend.

>>Kakvo nas ljeto čeka? Pročitajte prognozu Zorana Vakule

>>Krunoslav Mikec: Ovog ljeta neće biti onoliko kiše kao lani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije