Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DUŽNOSNICI

Više razrješenja i imenovanja na zatvorenom dijelu sjednice Vlade

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.03.2017.
u 14:06

Vlada je razriješila dosadašnjeg člana Upravnog vijeća Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo Davora Hušku

Vlada RH na zatvorenom dijelu 27. sjednice raspravila je o više kadrovskih rješenja te je tako na osobni zahtjev razriješena pomoćnica ministra zaštite okoliša i prirode Marija Šćulac Domac.

Državnom službeniku Antunu Vidakoviću dana je ovlast za obavljanje poslova zamjenika ravnatelja Državne geodetske uprave do provedbe javnog natječaja za imenovanje zamjenika ravnatelja Državne geodetske uprave, a najduže do šest mjeseci. 

Vlada je razriješila dosadašnjeg člana Upravnog vijeća Hrvatskog centra za zadružno poduzetništvo Davora Hušku, a novom članicom, kao predstavnica Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, imenovana je Katica Mišković. Upravnom vijeću Centra za profesionalnu rehabilitaciju Osijek dana je suglasnost za imenovanje Damira Junušića ravnateljem Centra. 

Vlada je utvrdila Prijedlog odluke o razrješenju člana Nacionalnog vijeća za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj Olivera Jukića radi stupanja na dužnost koja priječi rad u tom Nacionalnom vijeću te je taj Prijedlog upućen u Hrvatski sabor na donošenje. Na osobni zahtjev razriješen je dosadašnji predsjednik Upravnog vijeća Kliničkog bolničkog centra Split Ante Mihanović. Novim predsjednikom imenovan je Neven Ljubičić.

>> Vlada dala negativno mišljenje o Mostovu prijedlogu, 'za' glasali i Mostovi ministri: 'Postoji niz nedorečenosti'

>> Grmoja o mišljenju Vlade: Malo sam iznenađen, Hasanbegović je rekao da je zakon kvalitetan

Komentara 1

AN
anticenzura
14:39 23.03.2017.

Ovi samo sebe i svoje zaposljavaju, nitko ziv se ne moze docepati radnoga mjesta od njih. Imaju monopol nad citavom drzavom i ne treba se cuditi sto im strucnjaci jutros prognoziraju da ce stanovnistvo pasti na 3 miliona gradjana za 10 godina, da ce se urusiti i skolski i mirovinski sustav i sve zivo u zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije