Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjedi branitelja

Klemm: Nećemo dopustiti da se svatko našutava s braniteljima

Klemm
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
25.10.2014.
u 14:47

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije demantirao je da iza ovih prosvjeda stoji politika

 - Mi s ministrom branitelja Predragom Matićem nemamo više što razgovarati. On je sam rekao da je ministar u Vladi prije nego je ministar branitelja - rekao je Đuro Glogoški, čelnik Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata u HRT-ovoj emisiji 'Veterani mira'. Dodaje da je ministar sam izjavio i da nije upoznat sa Zakonom o pravima hrvatskih branitelja, i da ne može pomoći braniteljima.

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije demantirao je da iza ovih prosvjeda stoji politika.

 - Iza ovih prosvjeda stoje građani Republike Hrvatske, hrvatski branitelji. Nemojte naše probleme trpati zajedno sa politikom. Svaki puta kad je hrvatski branitelj digao glas, govorili su nam da je to za nekoga. Borimo se za Hrvatice i Hrvate, za hrvatske branitelje - rekao je Klemm.

Napomenuo je kako su bili toliko pristojni da ne žele nikoga napadati. 

- Ali, da na obilježavanje bitnih datuma iz Domovinskog rata nitko iz Vlade ne dođe i ne položi vijence... Svatko se našutava s hrvatskim braniteljima. No mi, koji smo stvorili ovu državu, to više nećemo dopustiti - rekao je Klemm.

Glogoški i Klemm spomenuli su izmjene Zakona o hrvatskim braniteljima, u kojem se sada, kako kažu, otvara prostor da se izjednače branitelji s agresorom, odnosno mogućnost da u taj Zakon uđu oni koji su sudjelovali u agresiji na Republiku Hrvatsku

Glogoški je ponovio kako su njihovi zahtjevi jasni.  Smjena ministra branitelja, njegove zamjenice i pomoćnika Bojana Glavaševića.

- Bojan Glavašević je svojom izjavom povrijedio sve branitelje Domovinskog rata. Mogao se ispričati, a nije. Mi smo za njih militanti i oni koji ruše hrvatsku državu - rekao je Klemm.

>> Prijete mi: 'Pazi da ti ne dođemo pred kuću'

Komentara 71

Avatar mali322
mali322
15:13 25.10.2014.

Ako se pravi branitelji dignu, biti će i Klemma i njemu sličnih parazita po asfaltu...sram te bilo lopove

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:56 25.10.2014.

Koji to "mi"? Milijunaši poput Klemma? Vjerujem da neće dopustiti da mu prestanu curiti milijuni. Bez plaćanja poreza, kako se već upraksirao. Nisu mu sveti niti invalidi, niti stradalnici niti bolesnici. Samo milijuni! "Zlato moje najmilije". Ova država mu je sve omogućila, evo kako vraća. Nasiljem, prijetnjama, prostaklukom.

Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
15:16 25.10.2014.

ogromna većina građana vas je odhebala nakon splitske rive,kad ste također jako galamili,prijetili itd i kad vas je bilo u respektabilnom broju ,cca 200 000,a tad ste imali i svog vođu,don ivu sanadera,svi znamo kako je sve završilo,danas ne samosamo da su vas građani odhebali,nego usudim se reći čak i većina branitelja,zahvaljujući anti gotovini,ostali ste samo vi,glasna manjina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije