Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Trajekti od 30.ožujka u Gaženici, a s Poluotokom osam brodskih linija

gazenica
Dino Stanin/PIXSELL
05.03.2015.
u 17:08

Dodatnom analizom prometa temeljenom na stvarnim pokazateljima u sljedeća dva mjeseca razmotrit će se mogućnost prilagodbe stvarnim potrebama na obje linije

- Sve trajektne linije koje su do sada ticale centar Zadra odnosno Poluotok, 30. ožujka prebacit će se u Novu luku Gaženica. Istog dana bit će uspostavljena brodska linija Zadar – Preko s osam dnevnih polaznih i povratnih putovanja u grad Zadar na Poluotok. 

Dodatnom analizom prometa temeljenom na stvarnim pokazateljima u sljedeća dva mjeseca razmotrit će se mogućnost prilagodbe stvarnim potrebama na obje linije. Istakli su ovo iz ministarstva nakon sastanka ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaš Dončića s načelnicima  općina Kali, Kukljica, Preko, Tkon i Pašman na temu dogovora o premještanju trajektnog prometa u Novu luku Gaženica.

>> Kalmeta: Gaženica se pretvorila u šlamperaj ove Vlade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije