Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA OPTUŽBE

Panenić: Mogu prvi put javno reći da me netko pitao – ja nisam ukrao stiropor

Tomislav Panenić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
05.02.2016.
u 19:58

"Sve ono ostalo oko mojeg odlaska iz tvrtke, o tome sam se jasno izjasnio, to je stvar potpisanog ugovora"

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić večeras je na Novoj TV demantirao optužbe da je ukrao stiropor iz tvrtke u kojoj je radio.  

– Evo, mogu prvi put javno reći da me netko pitao – ja nisam ukrao stiropor. Sve ostalo oko mojeg odlaska iz tvrtke, o tome sam se jasno izjasnio, to je stvar potpisanog ugovora – rekao je Panenić.  

Govoreći o Ina-MOL-u rekao je da nema povlačenja tužbi koje je bivša Vlada pokrenula.  

– Mi samo želimo dokazati da je prijenos ovlasti koji je napravio gospodin Sanader kriminalno djelo – rekao je Panenić.  

Govorio je i o moratoriju na gradnju elektrana i istraživanje Jadrana, a na pitanje je li realnije da se Plomin C neće graditi, rekao je: "Pa mi smo rekli da to nije opcija koja dugoročno treba Hrvatskoj. Treba napraviti ozbiljnu analizu i donijeti odluku na razini Vlade." 

– Što se tiče Jadrana, nama je prije svega neprihvatljiv onaj dio koji se tiče istraživanja nafte. Za ovaj dio, gdje je vjerojatno da će se pronaći plin, tu ćemo napraviti detaljnu analizu – rekao je Panenić.

>> 'Oštro odbacujem optužbe da sam dobio otkaz zbog navodne krađe stiropora'

>> Zid od stiropora između novog ministra i javnosti

Komentara 19

DD
dr dragon
21:07 05.02.2016.

Svaka cast novinaru ovo je vijest za naslovnu stranicu!

SN
snajper
21:21 05.02.2016.

gosp.tihomire nem razloga sumnjati u vas iskaz, kao sto nemam ni vjerovat. nikakav ugovor oko vaseg odlaska ne moze biti tajan jer ste vi ministar i pod lupom javnosti. sigurno je da ce novinari navaliti jos vise pa ce vam nac i ono sto ste i vi zaboravili da ste napravili. za base je dobro da razrjesite sve na vrijeme jer biti ministar za kog se vuce rep o kokosarenju stiropora ne prilici prema ostalim ministrima

ŽG
Žganjec
21:12 05.02.2016.

Student nije zapalio žito, Sanader nije za 10 milijuna eur poklonio INA-u, Šeks nije alkić, Zemlja nije okrugla, Mamić nije krimi.nalac, Hebrang nikad nije lagao itd... Sve istina do istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije