Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihić s Kosor

Tihić: BiH bi u ratu još gore prošla da nije bilo pomoći Hrvatske

sulejman tihić
Arhiva VL
23.04.2010.
u 17:11

Tihić i Kosor naglasili su da će HDZ i SDA pokrenuti inicijativu za sklapanje sporazuma o posebnim odnosima između Hrvatske i BiH, a podržali su i inicijativu o zajedničkoj sjednici vlade.

- U najtežim vremenima u Bosni i Hercegovini bi bilo i gore i teže da nije bilo Republike Hrvatske koja je prihvatila izbjeglice, pomagala im, a i dijelovi zemlje oslobođeni su na temelju sporazuma Izetbegović-Tuđman, istaknuo je u Zagrebu predsjednik SDA Sulejman Tihić nakon sastanka izaslanstva njegove stranke s izaslanstvom HDZ-a predvođenog premijerkom Kosor.

Govor predsjednika Josipovića nije htio komentirati, ali je rekao da podržava svaku inicijativu koja jamči jedinstvenu BiH.

Tihić i Kosor naglasili su da će HDZ i SDA pokrenuti inicijativu za sklapanje sporazuma o posebnim odnosima između Hrvatske i BiH, a podržali su i inicijativu o zajedničkoj sjednici vlade.

Tihić je pozvao Kosor na obilježavanje obljetnice stradanja u Srebrenici i Potočarima.

Komentara 199

DO
donat191056
07:08 30.04.2010.

Kako je lijepo kad proradi ljudski razum.

ST
stevo
21:45 23.04.2010.

SIROKI svaka cast

ST
stevo
20:58 23.04.2010.

to ti kazes a u bosni su hrvati na srbskoj strani jer vide sta im rade muslimani zivi bili pa vidjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije