Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doministrica

Šustar: Janica Kostelić je apsolutno moj odabir

Predrag Šustar
Foto: Robert Anić/PIXSELL
29.04.2016.
u 08:35

Trebat će pomoć kao doministrica, dodao je ministar

Janicu Kostelić Vlada je na jučerašnjem zatvorenom dijelu sjednice imenovala pomoćnicom ministra znanosti, obrazovanja i sporta. Najava imenovanja izazvala je reakcije u javnosti iako njezin sportski ugled nije sporan, ali jest formalno obrazovanje pa se postavilo pitanje može li pomoćnik ministra biti bez fakultetske diplome, piše HRT.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar smatra da je na dobitku. 

"Janica Kostelić apsolutno je moj izbor, impresioniran sam njome, njezina je osobnost nevjerojatna. Kliknuo mi je taj spoj Janice i mladih", izjavio je gostujući u Dnevniku HRT-a. 

Trebat će pomoć kao doministrica, dodao je. 

Ne može se sve riješiti, ali prije Zakona o sportu razmišljao bih o nacionalnoj strategiji koja bi donijela nove zakone o sportu, ističe. 

>> Janica Kostelić od danas članica Vlade Tihomira Oreškovića

Komentara 11

SO
Somelier
09:38 29.04.2016.

Nije dovoljno imati fakultet i ostati g lup.Janica je pravi izbor i zna bez fakulteta koji problemi tište Hrvatski sport.Vjerujem da i ona zna koji strani jezik. Nije isto biti profesor u školi i prenositi znanja za koja si see školovao ili prenositi stećena iskustva. Zato muceki smirite se. Janica je pravi izbor.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:46 29.04.2016.

Kad HR jugoslavi vrište onda znam da smo na dobrom smjeru, kme kme

AR
arjavas
11:09 29.04.2016.

Moš mislit kak bu Janica osmislila strategiju hrvatskog sporta . Guraju je kako bi se skrivali iza njezinih sportskih uspjeha , i provodili politiku "drp sistema ". Isti obrazac kakav je HNS napravio sa Šukerom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije