Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doministrica
Povratak na članak

Šustar: Janica Kostelić je apsolutno moj odabir

Trebat će pomoć kao doministrica, dodao je ministar

Komentari 11

SO
Somelier
09:38 29.04.2016.

Nije dovoljno imati fakultet i ostati g lup.Janica je pravi izbor i zna bez fakulteta koji problemi tište Hrvatski sport.Vjerujem da i ona zna koji strani jezik. Nije isto biti profesor u školi i prenositi znanja za koja si see školovao ili prenositi stećena iskustva. Zato muceki smirite se. Janica je pravi izbor.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:46 29.04.2016.

Kad HR jugoslavi vrište onda znam da smo na dobrom smjeru, kme kme

VL
AR
arjavas
11:09 29.04.2016.

Moš mislit kak bu Janica osmislila strategiju hrvatskog sporta . Guraju je kako bi se skrivali iza njezinih sportskih uspjeha , i provodili politiku "drp sistema ". Isti obrazac kakav je HNS napravio sa Šukerom .

VL
RA
ravko1952
10:13 29.04.2016.

Koliko netko treba biti jadan i osporavati ogromne Janičine uspjehe. Oni su dovoljna garancija, uz neskriveno domoljublje, da će Janica biti i dalje korisna za sport. Smeta ona samo zadriglim sdrpenjarama i njihovim prekodrinskim pobočnicima. Ali što se može. Too je jednostavno tako..

VL
LB
lela.baborela
11:11 29.04.2016.

Bravo ministre Šustar što ste izbrali Janicu za Vašu zamjenicu športa. Apsolutno vjerujem u Janičine sposobnosti i uspjehe.

VL
MA
Markosi
09:42 29.04.2016.

Sportašica koja cijeli život je prijavljena u Monacu zbog izbjegavanja plaćanja poreza za nagradu postane pomoćnica ministra. Pa kakvu poruku ova vlast šalje platišama poreza!? Pa da su debili!?

VL
ST
stipezd
11:11 29.04.2016.

Kadar po mjeri ove Vlade, izbjegavala plaćanje poreza prebivalištem u Monte Carlu, pitam se ima li pravo na putne troškove i za ovu gažu? Doista ugledna i kao stvorena za ovi posao u društvu plagijatora,utajivača, kradljivaca stiropora i raznoaraznih OSUĐENIHH nasilnika i dripaca koji su se prilijepili na državnu sisu

VL
DU
Deleted user
09:28 29.04.2016.

Neobrazovana osoba bez ikakve kvalifikacije ne može biti pomoćnica ministra.Ja govorim aktivno 3 strana jezika pa ne mogu biti profesor u školi!..Ovaj ministar krši zakon!..Ustav Republike Hrvatske u članku 44. jamči svakom državljaninu Republike Hrvatske pravo da, pod jednakim uvjetima, sudjeluje u obavljanju javnih poslova i bude primljen u javne službe. Slobodna radna mjesta u državnim tijelima popunjavaju se putem javnog natječaja ili internog oglasa. Postupak prijama u državnu službu provodi se sukladno odredbama Zakona o državnim službenicima i Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi..i td.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.