Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Stiže pogoršanje vremena: Očekuje se naoblačenje s kišom, u gorju snijeg

Kiša
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.02.2017.
u 10:30

U prvom dijelu dana pretežno, na Jadranu i djelomice sunčano, a u nizinama unutrašnjosti ponegdje magla

Nakon relativno stabilnog vremena stiže nam promjena praćena kišom i snijegom. U prvom dijelu dana očekuje se sunčano vrijeme, no već poslijepodne očekuje nas naoblačenje s mjestimičnom kišom koja će u gorju tijekom noći prijeći u snijeg. 

U prvom dijelu dana pretežno sunčano, na Jadranu i djelomice sunčano, a u nizinama unutrašnjosti ponegdje magla. Potom sa sjeverozapada postupno naoblačenje s mjestimičnom kišom koja će u gorju tijekom noći prijeći u snijeg, izvijestili su u petak ujutro iz Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku. 

Glavnina oborine očekuje se navečer i u noći na subotu, no na Jadranu već prijepodne lokalno može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo koje će na sjevernom dijelu krajem dana okrenuti na prolaznu jaku buru.

Najviša dnevna temperatura od 9 do 14, a na Jadranu između 11 i 16 Celzijevih stupnjeva. Pogoršanje vremena neće dugo potrajati pa već u nedjelju možemo ponovno očekivati sunce.

>> Najviše sunčanog vremena očekuje se na Jadranu, u unutrašnjosti moguć snijeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije