Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala Mrak – Taritaš

Srpski premijer pomogao da se provede legalizacija objekata u Hrvatskoj

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.10.2015.
u 14:49

Objasnila je da su te karte važne jer je Hrvatska na osnovi njih složila cjelokupnu legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.

Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš u Beogradu je zahvalila premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koji je ranije dostavio karte iz 1968. godine, a koje su se upotrijebile za legalizaciju objekata u Hrvatskoj, piše Blic.

– Koristim priliku zahvaliti premijeru Srbije Aleksandru Vučiću koji je kao potpredsjednik vlade uspostavio kontakt s našom ministricom vanjskih poslova Vesnom Pusić, što je rezultiralo time da smo došli do tih karata, rekla je Mrak-Taritaš novinarima na međunarodnom forumu "Građevinske dozvole za konkurentniju regiju".

Objasnila je da su te karte važne jer je Hrvatska na temelju njih složila cjelokupnu legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.

>>Mrak-Taritaš o odbijanju jamčevine Sanaderu: Sad vidimo što znači imati uredne papire za svoju nekretninu

>>Bespravni graditelji moći će do roka legalizirati svoje kuće

Komentara 44

PR
prepri43
15:22 07.10.2015.

na međunarodnom forumu "Građevinske dozvole za konkurentniju regiju". Dakle priznala je da njezina vlast radi na regiji i to na međunarodnoj razini. Tako da se više ne može spočitavati "desnim" komentatorima da pušu na hladno!

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
15:16 07.10.2015.

Eto suruju samo sa srbima a toboze nesto kao predsjednici bi prigovorili,,,pola kukuriku vlade su srbi i zato djeluju njihove kritike odvratno nista drugo

WA
wassupp12345
15:05 07.10.2015.

Anka Marakmipadanaocidoktevidim Taritas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije