Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša glasnogovornica Vlade:

'Sramim se! Ovo je početak kraja. Hvala ti Slavko'

Ivana Grljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
06.05.2014.
u 13:12

"Slavku Liniću 20 godina pakuje HDZ, razne špijunčine, razni Oliveri te mu na koncu napakuju vlastiti. Sramim se!" napisala je bivša glasnogovornica Vlade Ivana Grljak

Bivša glasnogovornica Vlade Ivana Grljak na Facebooku je napisala da je smjena Slavka Linića "početak kraja".

U statusu koji je "oplemenila" pjesmom Majki "Budi ponosan", Grljak poručuje "drugovima" da su "i ono malo povjerenja koje je ostalo provukli kroz blato i u tom procesu u blato bacili jednog od najboljih ministara koji je jedini imao rezultate i radio 24/7".

Status bivše glasnogovornice Vlade Ivane Grljak prenosimo u cijelosti:

"Danas je tužan dan. Hvala Ti Slavko na svemu. Hvala Ti što si pokušao uvesti reda u ovu zemlju, što si se suprotstavio razno raznim lobijima i uvijek vodio računa o dobrobiti građana. Po prvi puta u našoj povijesti netko se suprotstavio bankama, moćnicima i sitnim dušama koji državu shvaćaju kao svoju privatnu prćiju. To su prepoznali i građani cijeneći njegovu energiju, rad i prepoznajući njegove rezultate. Bio je najpopularniji ministar, jer je govorio istinu, radio i nije zatvarao oči pred pravim problemima u zemlji. Slavku Liniću 20 godina pakuje HDZ, razne špijunčine, razni Oliveri te mu na koncu napakuju vlastiti. Sramim se!

U normalnoj demokratskoj zemlji ne obračunavaš se na ovakav način sa svojim neistomišljenicima. U normalnoj demokratskoj zemlji izvršna vlast ne provodi interne istrage. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne čuva dokumente dva mjeseca nego ih odmah predaje nadležnim tijelima. U normalnoj demokratskoj zemlji premijer ne slabi ionako slabe institucije u koje građani nemaju povjerenje. U normalnoj demokratskoj zemlji fraza neka institucije rade svoj posao nije prostitucija. Moramo građanima vratiti povjerenje u politiku i institucije, tako je govorio SDP u kampanji.

E dragi moji drugovi upravo ste vi i ono malo povjerenja koje je ostalo provukli kroz blato i u tom procesu u blato bacili jednog od najboljeg ministara koji je jedini imao rezultate i radio 24/7. Ako je išta kriv, nije na partiji da mu sudi. Ta su vremena prošla. Ovo je početak kraja"

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Milanović smijenio ministra Linića!

>>Tko je Boris Lalovac, novi ministar financija?

>>Od stidljivog štrebera do svađalački raspoloženog direktora

>>Premijer i 2. ešalon u cirkuskom ratu s Linićem

Komentara 129

LO
lojtra1
13:27 06.05.2014.

Hvala ti slavko :) na svakom zatvaranju lokala za 1 kunu, za zatvaranje hotela u jeku turističke sezone, za držanje radnika podalje od proizvodnih hala na koje su se tvoji "drugari" nameračili, za oprost PDV-a mafijašima i zatvaranje slastičani koje se bogate prodajom sladoleda pod sumnjom da nisu izdali račun, hvala ti slavko ;) za smanjeni PDV na konjak, za brojne milijune dolara kojima si nas zadužio da glupim ljudima platiš pametne telefone, da nesigurnim hodačima kupiš sigurne (i skupe) aute, hvala ti u ime svih hrvatskih majki koje ovaj mjesec još nisu dobile dječji doplatak...

Avatar MK
MK
13:36 06.05.2014.

...ova Ivana Grljak zivi u nekakvoj svojoj iluziji! ...a tko je uvo novi "Zakon o Bankama" g. 2002 koji je te Banke doveo u poziciju u kojoj jesu? ...a tko je prodao 25% INA-e za sramotnih 505 milijuna $ uz 50% upravljackih prava MOL-u? ...a kome su mocnici poput Jezica, Kalema, Pavica itd. prijatelji kojima je svima na svoj nacin pogodovao? Ivani Grljak je bolje da suti - na zalost svi ovi koji su jos ostali oko Milanovica nisu nista manje upleteni u mrezi starih struktura iz bivse SFRJ...

NE
neki
13:28 06.05.2014.

Dovoljno je spomenuti oporezivanje inozemnih mirovina te "tumačenje" da banke mogu same određivati kamatne stope, a ne kako piše u Zakonu u dogovoru sa klijentima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije