Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko Linić:

'Milanović je izravni naručitelj napada na mene i Komadinu'

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.06.2015.
u 09:00

Zoran Milanović je taj koji inače voli svaki dan na teret poreznih obveznika pojesti, rekao je Linić

Zoran Milanović je izravni naručitelj napada na mene i Zlatka Komadinu, rekao je Slavko Linić, bivši ministar financija, a danas nezavisni saborski zastupnik, u razgovoru za televiziju N1.

– Milanović politikom obračuna s "riječkim kadrom" vrijeđa svakog građanina Rijeke, i to samo zato što mi već 25 godina uspješno vodimo grad. Zoran Milanović je taj koji inače voli svaki dan na teret poreznih obveznika pojesti i on je taj koji je dogovorio vrijeđanje u Rijeci. To je nešto najprljavije što sam ikada vidio, da se on obračunava s građanima jer se ne slaže s nama – rekao je Linić.

Stao je u obranu svoje kume Marine Lovrić Merzel, protiv koje je USKOK podignuo optužnicu.

– Osobno držim da sve što su ubacili unutra neće biti dokazano. Ja sam s njom i kum i prijatelj i ja se svojih prijatelja ne odričem, Marini sada najviše treba pomoć prijatelja jer će joj biti jako teško – rekao je Linić.

>> Slavko Linić potpisao Bandićevu peticiju "Stop političkim hapšenjima"

Komentara 28

DA
davnor
09:27 03.06.2015.

E moj Liniću već sam pomislio da si puno bolji čovjek od svog bivšeg šefa ali nakon ove izjave o drugarici Merzel vidim da ste svi ista ba... ti znači ne priznaš rad državnih institucija.

KA
kaco
09:45 03.06.2015.

Da je ovo pravna država linić bi već davno bio u zatvoru.

Avatar aunick
aunick
09:30 03.06.2015.

Drugovi su poceli sa medjusobnom borbom za opstanak. Linic, Milanovic i Komadina ima li razlike? Obozavali su se i podrzavali pa je puklo na veliku radost Hrvata. To sto Milance voli da zdere na teret poreskih obveznika, Linic voli svoju kumu kriminalku lady Marcel a Komnadina uobrazava da je on stvarno neki komad, uskora nece biti ni malo bitno. U isti kos sasvima njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije