Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar prometa

Hajdaš Dončić o padu zrakoplova: To se Croatiji Airlines jednostavno ne može dogoditi

Siniša Hajdaš Dončić
Reuters/PIXSELL
27.03.2015.
u 14:23

Na pitanje novinara kakvo je stanje u pilotskim kabinama kod nas ministar je kazao da su u njima uvijek "pilot i kopilot".

- To se Croatiji Airlines jednostavno ne može dogoditi - kazao je danas ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić komentirajući stravičnu zrakoplovnu nesreću u francuskim Alpama gdje je kopilot zrakoplova Germanwingsa Andreas Lubitz ubio 149 ljudi i sebe tako što je srušio Airbus.

Hajdaš Dončić je u Splitu naglasio kako hrvatska zrakoplovna kompanija Croatia Airlines nije niskobudžetna kompanija te da je jedna od najsigurnijih europskih zračnih kompanija.

U kabinama su uvijek pilot i kopilot

Na pitanje novinara kakvo je stanje u pilotskim kabinama kod nas ministar je kazao da su u njima uvijek "pilot i kopilot".

Njemački tužitelji danas su objavili da su u stanu kopilota Adreasa Lubitza pronašli poderane potvrde za bolovanje te da je svoju bolest skrivao od poslodavca. Motiv tog stravičnog čina još nije otkriven.

>>Kopilot Andreas Lubitz je poslodavcu skrivao bolest, pronađene poderane potvrde za bolovanje

>>Njemački mediji o kopilotu Lubitzu koji je 'poveo rat protiv cijelog svijeta'

>>Kopilot je namjerno srušio zrakoplov Germanwingsa i ubio 150 ljudi

Komentara 28

Avatar satannn
satannn
14:30 27.03.2015.

@Hajdaš Dončić: sa tvojom psihom nešto nije u savršenom redu,idi se malo posavjetuj sa psiholozima ako su i oni za ono što se predstavljaju.

DU
Deleted user
14:35 27.03.2015.

Kad to kaže ministar koji drži do svojih načela.Da ako ne bude moneizacije autocesta da on neće biti Ministar. I sad da mu vjerujem.A radi se o mojoj glavi a njegovoj.

CA
campa
14:39 27.03.2015.

Hajdaš Dončić" svakog dana u svakom pogledu sve više napreduje".Izjave su mu sve čudnije i ekstremnije kako bi se reklo narodski lupi i ostane živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije