Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trakošćan

„Seljačkoj buni“ nagrada za najbolju manifestaciju prikaza povijesnih događanja u Hrvatskoj

gubec
Foto: MLADEN MANDIĆ/ZAGORJE INTERNATIONAL
28.11.2015.
u 20:15

Veliko priznanje Družbi vitezova zlatnog kaleža i Turističkoj zajednici Donje i Gornje Stubice

Seljačka buna – Bitka kod Stubice“, ovogodišnji je dobitnik priznanja sa zlatnim znakom, odnosno osvojila je prvo mjesto u kategoriji „Manifestacije i događanja - prikaz povijesnih događanja, legenda i priča“, na tradicionalnom hrvatskom godišnjem poslovnom susretu djelatnika iz putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih destinacija – poslovno turistička burza - Put - koja je održana u Hotelu Trakošćan.

Priznanje je dodijeljeno Udruzi „Družba vitezova zlatnog kaleža“ te Turističkoj zajednici za područja Donje i Gornje Stubice, a primila ju je Kornelia Vnučec, direktorica Turističkog ureda Donje i Gornje Stubice. Nagrada se dodjeljuje za kreativan razvoj turističkih proizvoda te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude. Susreti su okupili oko 130 sudionika iz sedam zemalja.

U sklopu susreta, dodijeljene su i godišnje nagrade „Simply the best“ za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice. Nagrade već sedmu godinu za redom zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i magazin „Way to Croatia“. Priznanje sa srebrnim znakom dobila je manifestacija Dani Dioklecijana - Split, a priznanje sa brončanim znakom  Giostra –Poreč.

>>Seljačke bune ne bi bilo da su Tahi i Gubec pili i jeli u Medvedgradu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije