Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

SDP vrbuje Sandru Švaljek

Naslovnica
Foto: VL
1/2
Autor
Ivanka Toma
19.01.2015.
u 00:02

Neki SDP-ovci ne skrivaju da bi Sandru Švaljek rado vidjeli na Bernardićevu mjestu, ali on je u prilici određivati Milanovićevu sudbinu

Sandra Švaljek je pokazala da vrlo dobro pliva u političkim vodama, da je vješta u vođenju grada i dobiva sve veće povjerenje Zagrepčana.

U SDP-u računaju s tim da je svjetonazorski daleko bliža lijevoj opciji nego desnoj te razmišljaju kako bi njenim političkim kapitalom mogli nadomjestiti gubitak vlastitih birača. SDP bi, kako doznajemo iz samoga vrha stranke, Švaljek ponudio apsolutnu podršku u Gradskoj skupštini, a na parlamentarnim izborima željeli bi njeno ime vidjeti na svojoj listi.

Neki špekuliraju da bi joj se ponudila visoka funkcija u zagrebačkom SDP-u, dok neki ne skrivaju da bi je rado vidjeli na Bernardićevu mjestu. U prilog ovim tvrdnjama idu i priče da je suprug zamjenice gradonačelnika, koja u biti upravlja Zagrebom, u vrlo dobrim odnosima sa Zoranom Milanovićem, a bili su u istome društvu na Sljemenu i pratili muški slalom.

Cijeli članak pročitajte u izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka

>> 'Mjere protiv Bandića su besmislene'

>> Drži li se Sandra danas onoga što je savjetovala Jadranki

>> Sandra Švaljek: Sufinancirat ćemo Kraljicu unatoč teškoj situaciji

Foto: VL

Komentara 23

EL
EldersRealm
21:50 18.01.2015.

"iz samoga vrha stranke" - a zasto lijepo ne napise da joj je Milanovic diktirao sta da pise? Kao sto je insinuirala za novoizabranu predsjednicu, da ce strane drzavnike primati u spavacoj sobi, da li i ova kvazinovinarka tamo prima instrukcije sta pisati?

BI
bigstar
21:36 18.01.2015.

bio bi to lijepi nož u leđa Bandiću...mislim da ona i nije neki kapacitet.

FR
Franciskoo
21:59 18.01.2015.

SDP-ovci i njihov vođa Milanović su odvratni spletkaroši, a ova Švaljek i nema baš neku značajnu podršku među Zagrepčanima! Ona ima samo podršku u naručenim spin novinskim člancima, a sada znamo i tko je naručitelj tih članaka, baš se vole igrati ti sdp-ovci i njihovi mediji, a veliki vođa voli zloupotrebljavati represivni aparat, (ne još dugo).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije