Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je na poslu?

Sabor ostao prazan, a rasprava je još trajala! 'Nema ni predlagača'

Sabor Kajin
Foto: Saborska TV
1/4
04.02.2014.
u 23:09

- Eto ostalo nas je svega sedmero. Toliko o ozbiljnosti predlagača kojega nema na predstavljanju ovoga zakona - kazao je onima koji su još ostali u sabornici nezavisni zastupnik Damir Kajin.

Sablasno prazne ostale su saborske klupe večeras kada se raspravljalo o zadnjoj točki dnevnog reda koju je predložio IDS-ovac Valter Boljunčić, a na kraju se nitko niti iz njegove stranke nije pojavio na raspravi.

- Eto ostalo nas je svega sedmero. Toliko o ozbiljnosti predlagača kojega nema na predstavljanju ovoga zakona - kazao je onima koji su još ostali u sabornici nezavisni zastupnik Damir Kajin. Sa snimke se teško može razabrati i tih sedmero zastupnika.

"Obično politikantstvo"

Inače, raspravljalo se o Boljunčićevu prijedlogu da se Pazinu vrati sjedište trgovačkog suda a da se sjedište Istarske županije iz Pazina prebaci u Pulu.

Nakon što je Kajin govorio u ime svog kluba za pojedinačnu raspravu se javila SDP-ovka Tanja Vrbat koja je ovaj prijedlog nazvala "običnim politikantstvom". - Ovaj prijedlog zakona nazivam običnom političkom igrom i neuvažavanjem ne samo građane nego i Istre kao takve. Rasprava je trajala punih 10 minuta, a nije mogla duže niti trajati jer ionako više nikoga nije bilo u sabornici.

>>Sabor povukao izvješće HRT-a. Oporba: Nije ovo trafika

>>Đakić Kajinu: Ne znam kako niste Peđi zabranili da pjeva Thompsona?!

Komentara 15

MR
MrkiMedo
07:27 05.02.2014.

Da je Sabor prazan, vise nije vijest! Nazalost, Sabor i inace vise nije mjesto gdje se suprotstavljaju misljenja, nego mjesto ozakonjenja stavova alfa muzjaka. Tako je bilo uglavnom i prije, a sada je u posebno drasticnom obliku.

Avatar deziderij
deziderij
07:29 05.02.2014.

Ovi nedodirljivi iz saborskog kokošinjca mogu (ne)raditi što god požele jer za njih sankcija nema. Uz to donose glupe zakone. Samo da spomnem upaljena svjetla na Jadranu u pol ljeta, homologacija vozila, prekrivanje ( skrivanje ) cigareta na kioscima i benz, crpkama sitni i krupni nameta, pljačkaških zakona raznih oblika ( za pitku vodu na pr. ) itd. itd. i sve to zbog saborskih trutova.

LI
list68
08:15 05.02.2014.

Normalno da bi trebalo uvesti kazne, no tko će koga kažnjavati, sami sebe , možda. Treba njima oduzeti sve beneficije, smanjiti plaće za 30-40%, pa ćemo vidjeti koliko su spremni raditi za boljitak svoga naroda i domovine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije