Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon istre u vukovar

Privremeni Ured predsjednice od danas u Puli

kolinda grabar-kitarović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
14.09.2015.
u 08:44

Kako je najavio predsjedničin glasnogovornik Luka Đurić nakon 1. studenog do kraja godine predsjednica više neće seliti Ured po Hrvatskoj, a s takvim će aktivnostima nastaviti iduće godine

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od danas će imati svoj privremeni Ured u Puli. Ured će se nalaziti u Domu hrvatskih branitelja, a predsjednica će u njemu provesti nekoliko dana. Krajem listopada privremeni Ured predsjednice preselit će se u Vukovar, a kako je najavio predsjedničin glasnogovornik Luka Đurić, nakon 1. studenog do kraja godine predsjednica više neće seliti Ured po Hrvatskoj.

Predsjednica će od nadležnih županijskih vlasti dobiti ured na korištenje i u Puli i u Vukovaru, a u oba će s najbližim suradnicima provesti nekoliko dana. Podsjetimo, predsjednica Grabar-Kitarović je tijekom ljeta privremeni Ured imala u Splitu.

Nakon službenog otvaranja Ureda u Puli u 9 sati Grabar-Kitarović će se susresti s istarskim županom Valterom Flegom, pulskim gradonačelnikom Borisom Miletićem, s porečkim i pulskim biskupom mons. dr. Draženom Kutlešom te s rektorom Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, prof. dr. sc. Alfijem Barbierijem. Prema rasporedu, predsjednica će danas posjetiti i brodogradilišta Uljanik i Tehnomont.

>> Kolinda Grabar-Kitarović iz ureda u Vukovaru pomagat će HDZ-u?

>> Predsjedničin "mobilni ured" uspješan, planira se ponovno seliti

>> Predsjednica se prošetala rivom, popila kavu i otišla ''u spizu'' na splitsku tržnicu

Komentara 133

Avatar Mamlazac
Mamlazac
09:52 14.09.2015.

Predsjednica koja voli svoj narod, predhodnici su zadnjih 15 godina ponekad u Kumrovac i Srb medju svoje , ostali nisu zanimali..

Avatar de_niro
de_niro
11:17 14.09.2015.

Pohvale predsjednici... Za razliku od Vlade, ona voli cijeni svaki kutak Hrvatske...

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
10:04 14.09.2015.

Predsjednica za razliku od svojih prethodnika stvarno radi! Potrebno je Istru još jače povezati s ostatkom zemlje, sramota je da i nakon 70 godina ne postoji željeznička pruga koja bi Istru pvoezivala s Rijekom i ostatkom zemlje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije