Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević

'Primjer T. Jurić pokazuje da je različito mišljenje u Hrvatskoj potencijalno opasno po život'

Tatjana Jurić i Bojan Glavašević
Foto: PIXSELL
20.01.2015.
u 17:44

Glavašević je u raspravi o toj temi na Twitteru ocijenio kako nije govor mržnje ako misliš da dijaspora ne bi trebala imati pravo glasa u Hrvatskoj

– Primjer Tatjane Jurić pokazuje nam da je imanje različitog mišljenja u Hrvatskoj potencijalno opasno po život – napisao je na svom Twitter profilu pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević nakon informacije da je poznata voditeljica dobila prijetnje smrću zbog svog statusa na Facebooku.

Podsjetimo, Tatjana Jurić se nakon drugog kruga predsjedničkih izbora osvrnula na pravo dijaspore u sudjelovanju na izborima u Hrvatskoj, nakon čega je putem Facebooka dobila prijetnje.

– Neću više ovdje ovako virtualno raspravljati na ovu temu, osobito ne nakon što sam u inbox dobila ozbiljne prijetnje i to upravo isključivih ljudi koji letimice nešto pročitaju, osobito posredstvom medija, i onda si Pedro koji visi. Protiv izbora KGK nemam ništa. Osobito ne nakon što je većinska demokracija Hrvatske tako odlučila! Ovdje ni u jednom trenutku nije bilo govora ni o mojim zamjeranjima onima koji se pozicioniraju desno ni onima koji su lijevo; ovdje je bila riječ o mojem osobnom mišljenju O NAŠEM IZBORNOM ZAKONODAVSTVU, oko kojega se, kada je glas dijaspore u pitanju, i dalje lome koplja. Isto tako, da, dijaspora ima i mora imati pravo glasa, svaki naš državljanin ima pravo glasa – napisala je Tatjana.

– Moje je mišljenje i uvjerenje da ovo pitanje ipak treba dodatno urediti; riječ je o osobnom mišljenju za koje sam zabunom mislila da ga smijem reći naglas. Poruke u mom inboxu pokazuju suprotno – dodala je.

Glavašević je u raspravi o toj temi na Twitteru ocijenio kako nije govor mržnje ako misliš da dijaspora ne bi trebala imati pravo glasa u Hrvatskoj te da nije u redu kriviti Jurić jer se nakon prijetnji nije ispričala za različito mišljenje i "promijenila ploču".

>> Tatjana Jurić zbog statusa dobila prijetnje smrću

>> Tatjana Jurić zbog statusa dobila prijetnje smrću

Komentara 426

DU
Deleted user
17:57 20.01.2015.

bistooki, stari ti se okrece u grobu a mala sponza se fino izasrala po bosancima hrvatima a i sama dolazi od tamo...strasno, ko ce kome nego svoj svome...

Avatar Idler 3
Idler 3
17:52 20.01.2015.

Bojane.....znači slažeš se kak bi za slijedeće izbore trebalo zblokirat buseve na granici....il si mislil sam na Hrvate ?!

DU
Deleted user
17:59 20.01.2015.

Nije opsano,ona je to namjerno napravila jer da nije ono napisala nebi niakd dobila ovoliko pažnje:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije