Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pusić na RTS-u:

'Premijer će se ograditi od izjava Branimira Glavaša'

11.01.2015., Zagreb - Izborni stozer aktualnog predsjednika i predsjednickog kandidata Ive Josipovica u Novinarskom domu gdje se ocekuju rezultati drugog kruga predsjednickih izbora. Vesna Pusic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.02.2015.
u 00:10

Pusić se ne slaže s ocjenama da odnosi između Hrvatske i Srbije nikada nisu bili gori

Srbijanska vlast trebala bi se jasno ograditi od izjava Vojislava Šešelja, a Hrvatska se treba ograditi od izjava Branimira Glavaša, kazala je u intervjuu za RTS ministrica Vesna Pusić.

– Premijer će se sigurno prvom prilikom ograditi – kazala je Pusić ocijenivši Glavaševe izjave protivnima politici hrvatske vlasti.

Pusić se ne slaže s ocjenama da odnosi između Hrvatske i Srbije nikada nisu bili gori:

– Beograd i Zagreb zajednički rade na rješavanju preostalih pitanja iz prošlosti, a puno više radimo na pitanjima današnjice i budućnosti – rekla je.

>> Glavaš se kukavički iživljava na Pupovcu zato što se ne usudi spomenuti HDZ, a kamoli Karamarka

>> Istražuje se je li Glavaš javnim istupima i objavama na Facebooku počinio kazneno djelo

Komentara 38

LI
list68
06:16 23.02.2015.

Sramota! Ova "spodoba", uspoređuje "priglupog ratnog zločinca", sa, mora se priznati, istinskim braniteljem svoje domovine Hrvatske.Ta spodoba "vesna Pusić", ne bi smjela u svoja "pogana" usta uzeti ni jednog branitelja, pa ni onog koji je domovinu branio 2-3, dana.

DU
Deleted user
00:18 23.02.2015.

No jesi se dogovorila sa srbijom tko je ''napao'' BiH i počinio pokolje, oni ili Mi? samo za napomenu 1991 su iz BiH, JNA sa petokrakama i četnici sa kokardama napadali, ubijali, palili, pljačkali Okučane, Novsku, Gradišku i pucali poo bolnici Pakrac(postoje video snimci tog JNA derneka).

VI
vinka11
06:53 23.02.2015.

Usporediti čovjeka koji brani svoj grad i svoju Domovinu s agresorom,koji okupira pola Hrvatske i ratuje na tuđem teritoriju???Zaboga,pa čija ste Vi ministrica???Nikad niste zastupali Hrvatske interese,ali ovo je dno dna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije