Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio povjerenje

HDZ razriješio Stiera - novi međunarodni tajnik Miro Kovač

miro kovač
Foto: Nenad Drmic/Vecernji list
1/3
24.01.2014.
u 15:19

Tim činom Stier prestaje biti članom Predsjedništva HDZ-a. Smjenom su potkrijepljene informacije da on ne uživa povjerenje vrha HDZ-a.

Predsjedništvo HDZ-a na današnjoj je sjednici dužnosti međunarodnog tajnika stranke razriješilo Davora Ivu Stiera.

Tim činom Stier prestaje biti članom Predsjedništva HDZ-a. Smjenom su potkrijepljene informacije da on ne uživa povjerenje vrha HDZ-a.

Na Stierovo mjesto dolazi kompetentni Miro Kovač, bivši veleposlanik koji je sada imao ponudu da ode u veleposlanstvo u Varšavu, ali je prihvatio poziv HDZ-a da bude međunarodni tajnik.

>>Davor Ivo Stier traži da Srbija plati ratnu odštetu

>>'Hrvatskoj mogu služiti s bilo koje pozicije, mjestom na listi nisam opterećen'

Komentara 43

KA
kafka
15:33 24.01.2014.

Dio građana već bio blizu primisli da pomisli da bi moglo doči do pozitivnih pomaka u HDZu. A sada ovo ! ?? Ima li stranke u Hrvatskoj dostojne rada u politici?

Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:28 24.01.2014.

Davor Ivo Stier je najkvalitetniji čovjek u HDZ-u a ti koji su ga smjenili nisu mu ni do koljena. Jedan od rjetkih koji kaže ono što misli bez dlake na jeziku, a njegova razmišljanja su 100% ispravna. Ako je ovaa informacija točna ovo je veliki negativan bod za HDZ, barem što se mene tiče!

SO
Somelier
15:34 24.01.2014.

Valjda su ga smijenili zato jer je tražio odštetu od Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije