Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UREĐENJE DOMA

Pet jako dobrih razloga za namještaj po mjeri

Iverpan
Foto: PR FOTO
24.08.2016.
u 09:00

Jeftinije, kvalitetno, dugotrajno, potpuno prilagođeno prostoru i vama te ekološki. Ovih pet razloga trebalo bi biti dovoljno da prilikom uređenja doma razmislite o izradi namještaja po mjeri

Da bismo životni prostor mogli uistinu nazvati domom, prvi je preduvjet da se u njemu uistinu osjećamo ugodno. Da bismo to postigli, interijer mora i stilski i vizualno i funkcionalnošću odgovarati svim ukućanima. A to nije jednostavno. Zbog toga uređenje interijera često mora odgovoriti na više zahtjeva nego što biste isprva pomislili. Osim funkcionalnosti, svi želimo i prostor u kojem ćemo se osjećati ugodno, a to često ne znači samo praktičnost nego i izbor pravih boja, detalja, vrsta namještaja i materijala. Zbog toga uređenje doma postaje projekt koji zahtijeva vrijeme i promišljanje, a nije samo investicija, odnosno trošak. Ako uređujete novi stan, kuću ili postojeći životni prostor prilagođavate novim životnim prilikama, svakako razmislite o namještaju po mjeri. Za to postoji najmanje pet dobrih razloga. Svakako, izradu prepustite stručnjacima, stolarima, ali im iznesite svoje želje i potrebe, poslušajte njihove prijedloge, pogledajte rješenja i – otisnite se u projekt stvaranja doma po mjeri.

Foto: PR FOTO

Namještaj po mjeri često je jeftiniji od kupnje gotovog namještaja u specijaliziranim trgovinama za opremanje doma. Namještaj po mjeri podrazumijeva da nacrte, izradu i montažu ne plaćate dodatno već je uključena u ukupnu cijenu projekta. Budući da se namještaj izrađuje potpuno prema vašim željama, često s jednim komadom namještaja možete riješiti više zahtjeva, što znači uštedu prostora i novca.

Izaberete li prave materijale i okove, dobili ste namještaj koji je kvalitetan i dugotrajan. Iako neke detalje želite mijenjati kako se mijenjaju stilovi, trendovi ili vlastiti ukus, neke komade ili čak prostore, poput kuhinje, svakako želite opremiti da traju duže i služe od prvog trenutka maksimalno funkcionalno.

Namještaj po mjeri je potpuno prilagođen prostoru za koji se izrađuje. Jedino pravi, kvalitetni, ugradbeni ormar može zamijeniti nekoliko jedinica za odlaganje obuće, odjeće, posteljine i tekstila za kućanstvo. Odaberite mjesto u vašem domu koje smatrate savršenim za veliki ugradbeni ormar i posao prepustite stručnjacima. Za inspiraciju posjetite specijalizirane prodavaonice, poput Iverpana, i pogledajte asortiman košara i liftova te rasvjete za ormare. Dok ste tamo, izaberite i najmodernije i najkvalitetnije ručkice ili se jednostavno odlučite za klizna vrata s ispunama prema vlastitom izboru.

Foto: PR FOTO
Želite li zeleno, svakako se odlučite za namještaj po mjeri. Neki trgovci materijala za izradu namještaja, poput Iverpana, nude pločaste materijale s najvišim ekološkim certifikatima. Osim pločastih materijala, zatražite i vijke tvrtke Spax koji imaju ekološki odobren antikorozivni premaz. Jedino birajući dobavljače i materijale možete biti sigurni da u svoj prostor unosite proizvode koji podižu kvalitetu življenja.

I naposljetku, ali ne najmanje važno, uključite sve ukućane u projekt izrade namještaja po mjeri. Neka uređenje vašeg životnog prostora bude zabavno i inspirativno. Ipak je to prostor u kojem se opuštate i družite i želite mu dati osobni “potpis”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije