Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugli stol

Miljenić: Cilj nam je državu urediti tako da se ukloni potreba za korupcijom

miljenić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/4
19.11.2014.
u 10:35

Okrugli stol s panel diskusijom o koruptivnim rizicima u poslovanju tijela javne vlasti u odnosu na privatan sektor u području javne nabave i gospodarstva organizira Ministarstvo pravosuđa u suradnji s HUP-om

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić predstavlja danas na okruglom stolu nacrt prijedloga Strategije suzbijanja korupcije 2015. – 2020., najavila je Vlada na svom Twitter-profilu.

– Cilj nam je državu urediti tako da se ukloni potreba za korupcijom, odnosno da se usluge dobivaju u kratkom roku. Ako se na neku dozvolu čeka dvije godine, otvara se prostor za korupciju. Ako omogućimo dobivanje dozvole, za nekoliko dana korupcije neće biti, kazao je Miljenić.

Okrugli stol s panel diskusijom o koruptivnim rizicima u poslovanju tijela javne vlasti u odnosu na privatan sektor u području javne nabave i gospodarstva organizira Ministarstvo pravosuđa u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca.

>> 'To je apsolutno neprihvatljivo, prvenstveno po Haaški tribunal'

>> 'Ako su optuženi za ratne zločine nedostupni, sudit ćemo im u odsutnosti'

Komentara 14

ZD
zdepar
10:52 19.11.2014.

obzirom da ćete tada biti vi na streljani i bez utjecaja na pravosuđe, najbolje bi bilo da , se odmah ponudite kao ogledni primjerci nulte tolerancije na korupciju, skupa s 14 000 vaših uhljeba zaposlenih bez natječaja

OL
olrajt
12:57 19.11.2014.

.....nakon tri godine vladanja vidi se veliki napredak pa ti vjerujemo druže na riječ!!!!!....

IS
iskrica
12:09 19.11.2014.

To su i htjli koncesijom autocesta: namiriti se da im više niti ne treba !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije