Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reforme

ORaH predstavio financijsku politiku

29.01.2015., Zagreb - U Tehnickom muzeju otvoren je sesti natjecaj za godisnju nagradu Nikola Tesla - Genij za buducnost. Mirela Holy.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
28.07.2015.
u 19:21

Žele provođenje reforme cjelokupne porezne politike uvođenjem poreznog sustava koji će biti jedan od značajnih faktora poticanja poduzetništva, rasta, razvoja i ulaganja

        ORaH je predstavio svoju financijsku politiku za izlazak iz krize koja objedinjeno pristupa monetarnoj i fiskalnoj politici te se zalaže za reformu proračunske i porezne politike kao i novi model kreditno-monetarne politike Hrvatske.

Zalažu se za uspostavu stabilnog, uravnoteženog i dugoročno održivog projektnog proračuna koji mora biti potpuno transparentan te potpuno razumljiv i zastupnicima i građanima. Žele provođenje reforme cjelokupne porezne politike uvođenjem poreznog sustava koji će biti jedan od značajnih faktora poticanja poduzetništva, rasta, razvoja i ulaganja, i to kontinuiranim smanjenjem poreznog opterećenja, pojednostavljenje i povećanje učinkovitosti naplate poreza, reformu porezne uprave te uvođenje ekološki prihvatljivijih poreza.     

>> Mladen Novak prešao u ORaH koji sad ima dva saborska zastupnika

Komentara 10

UI
Uvijek_iskreno
23:18 28.07.2015.

Ma daj, nista od ove i njene strancice

TH
than
22:56 28.07.2015.

Ovo je krajnje neozbiljno. Mada, kada bolje razmislis i onaj plan 21 je bio napisan na hrpi papira, a od njega je ispalo to da je bolje da se sa tim papirom dupe obrisalo.

IA
Iago
23:41 28.07.2015.

Financijska politika im je vjerojatno bazirana na prodaji parfema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije