Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudski troškovi

Odblokiran račun 'Hrabrog djeteta', Norini roditelji moraju platiti sudske troškove

Hrabro dijete
Foto: Pixsel
1/2
15.04.2014.
u 20:58

Humanitarna pomoć ne može biti predmet nasljeđivanja, odlučio je Županijski sud u Slavonskom Brodu i odblokirao račun "Hrabrog djeteta", udruge koja je skupljala sredstva za liječenje malene Nore Šitum

Humanitarna pomoć ne može biti predmet nasljeđivanja, odlučio je Županijski sud u Slavonskom Brodu i odblokirao račun "Hrabrog djeteta", udruge koja je skupljala sredstva za liječenje malene Nore Šitum. Tako je preinačenom odlukom Općinskog suda u Novoj Gradiški i Fini naređena deblokada računa na kojem je više od četiri milijuna kuna.

Troškove sudskog postupka morat će platiti roditelji pokojne djevojčice Đana Atanasovska i Ivica Šitum. Račun je bio u blokadi prema njihovu prijedlogu, do donošenja konačne odluke kome pripada novac prikupljen u humanitarnoj akciji koja je imala nezapamćen odaziv.

O sudskoj odluci izvijestila nas je udruga "Hrabro dijete":

– Nemamo se  vremena radovati jer upravo sada imamo dvoje djece kod kojih se bolest vratila i moraju na hitne operacije. Mi samo želimo da se što više djece izliječi i da više ne izgubimo bitku u borbi za život ni jednog djeteta – komentiraju u udruzi sudsku odluku.

>>Prelijepa Sementa Rahjard pjevala na koncertu zaklade 'Nora Šitum'

>>Sud privremeno blokirao račun udruge Hrabro dijete

Komentara 60

ZZ
zzbabac
21:10 15.04.2014.

Nema onog tko nije volio i suosjecao sa malom Norom koja je bila, a i sada je u nasim srcima. Norina mater je nesto sto mi okrece zeludac.

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:08 15.04.2014.

Cijelo vrijeme sam vjerovao u Udrugu "Hrabro dijete" a eto ispostavilo se da sam bio u pravu.Nevjerojatno što su ti ljudi sve izdržali od napada ove samodopadne "majke" koja je željela tuđim novcem graditi apartmane......i koja je uz sebe imalaala sve medije.,usprkos tomu što je novac bio netaknut......i kao da nikoga zato nije bilo briga.

ZW
zweistein
21:08 15.04.2014.

perković je u njemačkoj, mustač ode za njim, šitum/atanastovski izgubili sud.....postajemo polako pravna država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije