Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje gfk

Nova TV ima najbolju informativnu emisiju i zabavni program

televizija
VL FOTO
29.12.2011.
u 20:39

Da je Nova TV najkvalitetnija televizijska kuća, smatra 34,7 posto građana obuhvaćenih istraživanjem, dok 27,9 posto njih smatra da ta komercijalna televizija ima najkvalitetniji zabavni program.

Prema rezultatima istraživanja kvalitete medija Quality Medal, koje je proveo Međunarodni centar za istraživanja tržišta GfK, hrvatski građani ocijenili su da je Nova TV najkvalitetnija domaća televizija. Titulu je taj medij osvojio u tri kategorije: TV kuća, zabavni program i centralna informativna emisija, što govori da Nova prikazuje najkvalitetniji program u Hrvatskoj.

Da je Nova TV najkvalitetnija televizijska kuća, smatra 34,7 posto građana obuhvaćenih istraživanjem, dok 27,9 posto njih smatra da ta komercijalna televizija ima najkvalitetniji zabavni program. Na uvjerljivo prvom mjestu našao se i Novin Dnevnik – čak 49,1 posto hrvatskih građana misli da je to najkvalitetnija centralna informativna TV emisija. Prema mišljenju građana, drugo mjesto u skupini najkvalitetnije televizije pripalo je HTV-u sa 30,4 posto glasova, a treći je RTL sa 14,2 posto glasova ispitanika.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
21:14 29.12.2011.

Ovo sve govori TV koja ima Mislava Bagu smatra se najkvalitetnijom pa kakve su oda druge?

XN
xnet0822
22:49 29.12.2011.

To je najgora tv, jer ima reklama koje se vrte barem pola sata između stanke filmova i serija ... Bilo bi pametno da prestanu vrtiti te reklame i dnevnik prepuste HRT-u, a ne da vrte svoj vlastitu \"dnevnik\" !

Avatar amore
amore
21:52 29.12.2011.

Kvalitetan program? Kad god okrenem Turci na ekranu?? I ujutro i navečer...Kao da smo u Turskoj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije