Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje gfk
Povratak na članak

Nova TV ima najbolju informativnu emisiju i zabavni program

Da je Nova TV najkvalitetnija televizijska kuća, smatra 34,7 posto građana obuhvaćenih istraživanjem, dok 27,9 posto njih smatra da ta komercijalna televizija ima najkvalitetniji zabavni program.

Komentari 8

Avatar amore
amore
21:52 29.12.2011.

Kvalitetan program? Kad god okrenem Turci na ekranu?? I ujutro i navečer...Kao da smo u Turskoj..

VL
Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
21:14 29.12.2011.

Ovo sve govori TV koja ima Mislava Bagu smatra se najkvalitetnijom pa kakve su oda druge?

VL
XN
xnet0822
22:49 29.12.2011.

To je najgora tv, jer ima reklama koje se vrte barem pola sata između stanke filmova i serija ... Bilo bi pametno da prestanu vrtiti te reklame i dnevnik prepuste HRT-u, a ne da vrte svoj vlastitu \"dnevnik\" !

VL
AU
austria
07:20 30.12.2011.

Šteta da nemaju Hloverku i Jabuku, he.he.he...

VL
DO
doktorica
07:43 30.12.2011.

reklame...reklame....

VL
CR
crocro
09:23 30.12.2011.

Najdetaljniji i najkavalitetniji dnevnik ina Nova TV i već duže vremena pratim tu informativnu emisiju na Novoj TV. A zašto baš pratin Novu TV kao što se pokazuje i veći broj Hrvatskih građana, na to pitanje trebaju dati odgovor odgovorni na HTV-u. Zar vi mislite da ja ne bih želio pratiti dnevnik HTV-a. Itekako. Jer sam ga do unazad godinu dana prati i gledao. Ne mogu reći da i danas u određenom trenutku prebacim na dnevnik HTV-a, ali primarno gledam dnevnik NOve TV. Ukoliko se dnevnik HTV-a sadržajno promijeni i ukoliko ulože trud pa postanu bolji od Nove TV, ja se odmah prebacujem na vijesti iz dnevnika HTV-a. To mi je želja. Ali za sada ja osjećam da sam bolje i temeljitije informiran vijestima i informacija sa Nove TV. Svatko ima svoje mišljenje koje poštujem a ja sam samo istaknuo svoje mišljenje. Pa neka se HTV dobro potrudi skinuti Novu TV sa trona.

VL
DU
Deleted user
09:33 30.12.2011.

Imaju najkvalitetniji dnevnik, a ostalo je sve smeće ko i na drugim televizijama.

VL
CR
crocro
09:34 30.12.2011.

HTV se mora zapitati zašto im bježe najbolji ljudi s televizije. A oni misle, neka samo idu, jer ionako ništa ne vrijede. A kada oni odoše na druge televizije, najedanpu druge televizije imao bolje informativne emisije koje su gledanije od emisija HTV-a. A oni i dalje forsiraju kadar koji im ostaje misleći da imaju najpametnije i najbolje ljude. Da imate, recimo jednu urednicu poput Ive Gačić a koju ste imali pa ona otišla jer je niste čuvali kao vrhunski kadar, danas bi HTV imao najgledaniji dnevnik. A ne bi se onda govorilo da oni koji ne gledaju dnevnik HTV-a da to nisu pravi gledatelji ili čak Hrvati. Dnevnik Nove TV je sadržajan, reklo bi se \"sočan\" informacijama, i objektivnošu, gdje se vidi uložen trud novinara, pa kada to isto budemo vidjeli u dnevniku HTV-a, ja se odmah za trajno prebacujem na dnevnik HTV-a. Ali uz takav postojeći kadar HTV ne može naprijed, jer netko koči uz brdo. Ali je pitanje da li se može što poduzeti jer da bi dobro krenulo, treba razvaliti brdo, a da li su oni na to spremni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.