Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
münchen

Nobilo: Perkovića u zatvoru nije posjetio njemački tužitelj

nobilo
Foto: Anto Magzan/Pixsell
23.04.2014.
u 18:15

Nobilo je danas posjetio svog klijenta u zatvoru u Münchenu

– Informacije da su Josipa Perkovića u zatvoru posjetili njemački tužitelji da ga nagovore na postizanje nagodbe (uz, naravno, priznanje krivnje), nisu točne, takvog susreta nije bilo – kaže za Večernji list Anto Nobilo, hrvatski odvjetnik J. Perkovića. Nobilo je svog klijenta u zatvoru u Münchenu posjetio ove srijede.

– To je naš već treći susret otkako je on ovdje, a osim mene, Perkoviću još dolaze i njemački odvjetnik Peter Wagner i konzularni predstavnik RH – kaže Nobilo. Tvrdi da je u Hrvatskoj već objavljeno poprilično dezinformacija o Perkovićevu boravku u zatvoru, kao i o njegovu psihofizičkom stanju.

– Evo da demantiram i vijest kako se Perković rasplakao kad ga je posjetila kći. On, naime, kćeri nema, a i inače je izričito tražio da mu članovi obitelji ne dolaze u posjet u zatvoru. Jednako je pouzdana i vijest kako su mu pronašli mobitel u ćeliji, nije ni toga bilo – tvrdi odvjetnik. Kaže da je Perković “dobro i ima korektan status, osim što ga muče bolovi u kralježnici, no to je kod njega kronično”. Dodaje da se Perković priprema za obranu, a kako je Nobilo nabavio više dokumenata koji su dosad bili nepoznati i Perkoviću, zajedno su prošli novu građu. – Vrlo sam zadovoljan, ovdje ima oko 500 stranica, a ti će dokumenti biti važni za postupak obrane – smatra Nobilo.

>> Nobilo: Perković je koncentriran, smiren i sabran

Komentara 14

KR
krka
18:33 23.04.2014.

Pitanje za ministricu "inostranih" poslova Pusić Vesnu: "drugarice ministrice, dali konzularni predstavnik tako redovito posječuje gospodina Veljka Marića kojega tvoja braća u Srbiji nezakonito osudila i drže ga u kazamatu???Naime, udbinog dužnosnika i glavno osumnjičenika za političko ubojstvo Hrvata u Njemačkoj, piše u članku, redovito posječuje!!!

DU
Deleted user
20:47 23.04.2014.

Bivsi jugoslavenski drzavni tuzioc......jel treba jos nesto dodati za tog lika.....lustraciju hocemo

Avatar tajar
tajar
20:23 23.04.2014.

Zašto hrvatski konzul posjećuje Perkovića u ćuzi, kao da je Perković običan hrvatski turist čija je prava Konzul dužan štititi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije