Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedan 67 milijuna kuna

Nadzorni odbor HRT-a policija ispitivala o ugovoru sa ZAMP-om

HRT zgrada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.01.2015.
u 20:29

O detaljima, što je policiju točno zanimalo, nisu smjeli govoriti

Od pet članova Nadzornog odbora HRT-a, njih četvorica – Dražen Rajković, Mate Radeljić, Mario Raguž i Svetozar Sarkanjac – danas su nam potvrdila da je policija s njima u protekla dva tjedna obavila obavijesne razgovore vezane uz u medijima iznesene tvrdnje i sumnje da su članovi NO-a bili izloženi pritisku da odobre trogodišnji ugovor HRT-a i ZAMP-a, vrijedan 67 milijuna kuna i sklopljen lani.

O detaljima, što je policiju točno zanimalo, nisu smjeli govoriti. No kada smo isto pitanje o razgovoru s policijom uputili i predsjedniku NO-a Viktoru Gotovcu, on nam nije htio potvrditi taj razgovor već je samo kazao: “To su stvari za NO, pa se o tome ne bih očitovao. Ne bih se time zamarao.”

Sporni je ugovor sa ZAMP-om odobren lani 23. lipnja, a NO HRT-a je prvotno dvaput glavnom ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu odbio dati suglasnost za taj ugovor jer su ga iz više razloga procijenili štetnim za HRT.     

>>  Damir Matković: HRT je stara podrtina koju se ne da zakrpati

Komentara 18

XA
xaron
20:47 30.01.2015.

Ode Ivo' ode i Zamp mafija.

IV
ivica.vranjic
21:00 30.01.2015.

Pravi put ce konacno pokazati sto im je zaista bio cilj...

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:01 30.01.2015.

ZAMP mafija i njihov guslar Ivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije