Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neprimjereno ponašanje'

Mladež HDZ-a u performansu 'Nazovi M za posao'

HDZ
Foto: HDZ
1/4
21.05.2015.
u 09:37

Molimo premijera da se očituje i, po uzoru na dosadašnje nestašne ministre, poduzme odgovarajuće korake, poručuje mladež Hrvatske demokratske zajednice

Mladež HDZ-a danas je neposredno pred početak sjednice Vlade Republike Hrvatske kratkim performansom upozorila na kako tvrde, "neprimjereno ponašanje ministra pravosuđa Orsata Miljenića".

 ˜–  Svjedoci smo videouratka koji ovih dana kruži društvenim mrežama u kojem spomenuti ministar vrlo decidirano diktira svoj broj mobitela kako bi ga stanoviti sugovornik mogao kontaktirati s ciljem da se njegovu kćer „pogura“ i zaposli mimo natječaja i svih zakonski uređenih pravila. Je li to ta visina na koju je premijer Zoran Milanović podigao moralnu ljestvicu? Molimo premijera da se očituje i po uzoru na dosadašnje nestašne ministre poduzme odgovarajuće korake, poručuje mladež Hrvatske demokratske zajednice.

>> Karamarko: Miljenić je na ulici otvorio zavod za zapošljavanje. Ostavka bi bila zgodna

Komentara 89

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
09:44 21.05.2015.

Miljenić je jedan među jednakima u ovoj Vladi... U svakoj normalnoj zemlji bi ga premijer razriješio dužnosti, a oni ga još i brane... Sramota...

AN
ancica99
09:42 21.05.2015.

bravo Mladež HDZ-a!

RI
RibaVanda
09:44 21.05.2015.

Bravo, nemojte dopustiti da se to zataška ! Miljenić radi takvog odgovora mora otići !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije