Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukao se iz javnosti

Milanović se navikava na život bez zaštite i vožnju automobila

milanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
11.10.2016.
u 09:40

Prema procjeni sigurnosnog sustava, ne postoji rizik koji bi opravdavao daljnju zaštitu

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, povukao se iz javnosti nakon što je izgubio izbore, a ne sudjeluje niti u unutarstranačkoj kampanji SDP-a. 

Nagađa se o njegovu budućem angažmanu pa su mediji tako pisali da se namjerava kandidirati za predsjednika države, da bi mogao otići raditi u Tiranu kao konzultant Albanije u procesu približavanja EU te kako svoju budućnost vidi u Bruxellesu na funkciji jednog od povjerenika Europske komisije...

I dok traju nagađanja oko njegove poslovno-političke budućnosti, PolitikaPlus doznaje da mu je ovih dana ukinuta policijska zaštita koju je kao štićena osoba imao. Prema procjeni sigurnosnog sustava, ne postoji rizik koji bi opravdavao daljnju zaštitu.

Milanović je istovremeno izgubio i pravo na službenog vozača pa je kupio osobni automobil i navikava se ponovno sam voziti po zagrebačkim gužvama budući da je godinama imao pravo na službeno vozilo pa mu osobni automobil nije trebao.

Komentara 76

BO
bognar
10:19 11.10.2016.

nek taj gad privikava na Remetinec

HH
hrvoje.horvat.1970
09:51 11.10.2016.

A kako sada do Rijeke bez helikoptera? Tako se moglo na tankim šnitama putovati, sada će biti teže.

PO
pozornik66
09:55 11.10.2016.

LexMilojko,šaka jada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije