Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primio počasne konzule

Milanović: Hrvatska industrija može ponuditi puno ovom dijelu Europe

Zoran Milanović
Davor Javorović/Pixsell
25.05.2015.
u 18:08

Počasni konzuli u Hrvatskoj borave povodom održavanja Investicijske konferencije „Invest HR“

Predsjednik Vlade Zoran Milanović primio je u ponedjeljak, u Banskim dvorima, počasne konzule Republike Hrvatske, koji borave u Hrvatskoj povodom održavanja Investicijske konferencije „Invest HR“, priopćila je Vlada.

Milanović je kazao da su se od proteklog susreta, prije dvije godine, u Hrvatskoj mnoge stvari promijenile nabolje te je počasnim konzulima zahvalio na svemu što čine u promociji hrvatskog gospodarstva.

- Hrvatska je promijenila svoj trend razvoja i zahvalni smo vam na trudu i doprinosu tome, rekao je premijer, pojasnivši da je desetljećima hrvatski model bio inercijski, a sada se potrebno okrenuti gospodarstvu znanja.

- Hrvatska industrija može ponuditi puno ovom dijelu Europe- rekao je Milanović, priopćila je Vlada.

>> Moramo biti otvoreni, a ne rigidni i zatucani

Komentara 48

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
18:40 25.05.2015.

milanovića je stipe lopata milanović preko perkovića i sandera zaposlio u MVP ... i sad uhljeb pričao o industriji ... pa on ne razlikuje stroj od drveta

DU
Deleted user
18:24 25.05.2015.

Njaveću i najbolju ponudu koju ti možeš ponuditi Hrvatskoj i Evropi je tvoja ostavka.

AR
aristip
18:25 25.05.2015.

Ova Vlada je enormnim povećanjem cijene energenata (električna energija, plin) nanijela ogromnu štetu konkurentnosti naše industrije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije